Skriv dine positive øjeblikke ned - "My Jar of Gratitude"

Har igennem en del år set folk poste billeder af disse "Gratitude Jars" på nettet, og har flere gange overvejet at hoppe med på bølgen. Det er dog bare aldrig blevet til noget. Men efter at have set at Jeanette, Mette og Rikke har valgt at gøre det i år, så besluttede jeg mig for at gøre det samme. Jeg oplever ikke ret mange positive ting i mit liv, men på denne måde kan det være at jeg kan sætte mere pris på de små ting også. Ting som jeg ellers ikke normalt ville ligge så stor vægt på.

Konceptet er simpelt. Du har din krukke, papir og noget at skrive med, og så skriver du simpelthen bare de positive ting ned, som du oplever i løbet af din dag, uge, måned.. Dette vil hjælpe dig med at værdsætte selv de mindste positive ting i dit liv. Mange oplever at deres måde at se på deres liv på ændrer sig. Man bliver mere taknemmelig og sætter pris på mange flere ting end man gjorde før. Man får en form for renselse. Man bliver et mere positivt menneske.

Jeg er faktisk blevet rådet til at lave sådan et glas her for nogle år siden. En af deltagerne på det mindfulness kursus jeg gik på mente det ville hjælpe mig på min psyke. Tænkte da også på det, men.. jah. Ved ikke lige hvorfor jeg ikke kom videre end til tanken. Men nu sker det altså. Har fået lavet mig et fint glas og har købt en fin lille blok der er perfekt til sådanne små noter. Nu gælder det bare om at huske at få skrevet de positive ting ned når jeg oplever dem. Når dette år så er forbi, så vil jeg åbne op og kigge dem alle sammen igennem. Måske endda dele mine favoritter i et indlæg her på bloggen.

Hvad siger I? Wanna join me og lave jeres eget? :)


6 kommentarer:

 1. Det er virkelig en god ide. Jeg har gjort lidt af det samme, dog bare med en 5 års dagbog jeg købte i Tiger. Så skriver jeg de positive ting ned hver dag, og så kan jeg de næste fem år også læse hvad der har været af gode ting årene før. :)

  nouw.com/frejjack

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg faktisk også haft kigget på, men jeg ved med mig selv at jeg ikke ville få det gjort hver dag. Derfor er denne måde bedre for mig. :)

   Slet
 2. Det er bare så hyggeligt at du er med. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte jeg lige så godt kunne gøre det. :)

   Slet
 3. Hvor er det bare fint, at du fik lavet en krukke! OG hvor er den bare flot! <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)