Månedens Favoritter - Marts 2017

Jeg kan slet ikke forstå at Marts allerede er overstået, for jeg føler ikke den har været ret lang. Måske fordi det har været en meget hård mental måned, men.. tja.. Jeg har nu alligevel haft et par favoritter denne måned, så dem ser I her.

Jeg købte disse "Rebecka" vipper fra Depend denne måned, og hold nu op hvor er jeg glad for mit køb. De er selvfølgelig ikke lige så billige som de vipper jeg normalt køber på eBay, men jeg betaler gerne lidt ekstra for nogle lækre nogen. Der er stadig et par stykker jeg gerne vil have, men det bliver på et senere tidspunkt.

I denne måneds Goodiebox gemte der sig den nye "LoveGrass"-duft fra Clean, og hold nu op hvor er den bare lækker! Det er en perfekt Sommer-duft, og jeg burde gemme den i et par måneder, men uhhh! Har svært ved at holde fingrene fra den.

Jeg købte også nogle NYX Liquid Suede læbestifter i Marts, og jeg er overrasket over hvor glad jeg faktisk er blevet for dem. Har planer om at skulle have flere, men det er svært at beslutte sig, når man ikke har adgang til produkterne, så man kan swatche dem inden man køber dem. Men disse er helt sikkert ikke de sidste jeg køber. That's for sure!

Endnu en ting jeg fik igennem denne måneds Goodiebox er den lækre Starskin Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff. Ohhh my hvor er den bare lækker. Jeg har fået brugt den de 3 gange de siger den holder, og har nu planer om at rense den for sæberester og bruge den sammen med nogle af mine egne produkter. Er spændt på at se om den holder det længere. :D

Igen denne måned befinder Oblepikha håndcremen fra Natura Siberica sig iblandt mine favoritter. Eller... Det er ikke kun håndcremen der har været en favorit denne måned. Jeg tænkte bare at jeg ville spare lidt på pladsen og kun finde håndcremen frem til billederne, men det er faktisk også showergelen og bodyscrubben der er blevet favoritter. Fantastiske produkter!

En fast ting i min morgenrutine har blandt andet været denne Pure Clay Scrubgel fra L'Oréal, og den er faktisk overraskende god. Jeg er jo blevet ret glad for de muddermasker min søster gav mig i Julen, så da jeg så at der også var kommet disse rensegels, så måtte jeg bare prøve en. Og det blev så denne scrubgel. Skal helt sikkert prøve de to andre også.

En meget stor favorit denne måned har også været mine skønne persienner. Jeg troede aldrig at jeg ville blive så glad for så simpel og almindelig en ting, men det er sku noget af det bedste der er sket denne måned - at jeg altså fik persienner op.

Jeg har også været helt tosset med denne "Night Time" te fra Pukka denne måned. Det er ved at være længe siden, at jeg har drukket Pukka te, men da jeg igen gav det en chance, så faldt jeg for det igen. Og det er især denne jeg indtil videre har drukket mest af. Mangler stadig at prøve en masse varianter, men denne er klart blevet en favorit, og er glad for, at jeg havde en hel pakke af den på mit lager. Skal helt sikkert have købe denne igen.

Sidst men ikke mindst, så er der "Louise Rick"-serien af Sara Blædel. Jeg startede på serien denne måned og det viste sig faktisk at jeg endte med at læse dem alle - i denne måned også! Altså 9 bøger. Det lyder måske ikke af meget for hardcore bogorme der læser en bog eller to om dagen, men for mig - der har lidt svært ved at koncentrere mig og ingen tålmodighed har - så er det en kæmpe sejr. Og så hjælper det jo selvfølgelig også at det er nogle fantastiske bøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)