Sommertid-skiftet driller stadig - Men nu skal det være slut!

Kæmper stadig med det med tiden. I dag forsvandt 5 timer fra mig. Sådan... puff! Væk var de. Og jeg aner ikke hvad jeg har lavet i de timer - andet end at jeg nok var faldet i staver over nogle serie-afsnit. Men hvor blev jeg dog irriteret, da jeg opdagede at det allerede var tid til at komme igang med noget aftensmad. Havde så mange ting jeg egentlig gerne ville have nået, men.. jah de må så vente til en af de kommende dage. I morgen når jeg det i hvert fald ikke, for der får jeg rigeligt travlt. Dér må jeg ikke falde i staver. *Hehe*

Men nu hvor klokken alligevel er blevet så mange, så tror jeg at jeg vil sidde og hygge lidt med den sidste bog i den serie jeg er igang med af Sara Blædel. Blev færdig med den på billedet i går. Jeg håber lidt at jeg kan nå at læse den sidste bog færdig inden Marts er slut. Så har jeg nemlig formået at læse hele serien inden for én måned. :)

Derudover skal jeg lige have ordnet lidt praktisk i forbindelse med skift til ny måned. Og så er det pludselig blevet weekend! Har ikke rigtig planlagt noget endnu, men der skal nok ende med at være en masse på to-do-listen alligevel. Har jo så svært med at begrænse mig. Men jeg håber at jeg får tid (finder tid) til at nyde solen lidt. Havde det været mere frodigt ude i naturen, ville jeg nok tage på en lille foto-tur, meeeen... der er vi ikke helt nået endnu. Det er stadig meget gråt i brunt.. Ikke ligefrem noget der ser så godt ud på billeder. Måske jeg skulle lave et look? Måske endda komme igang med min lille Harry Potter-serie? Jah det burde jeg nok. :P Har så mange looks på min idéliste, så burde snart komme igang med nogle af dem. Så kryds fingre for at min psoriasis vil samarbejde de næste par dage.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes virkelig også dagene flyver af sted for tiden... i mit tilfælde har det så sikkert også noget at gøre med, at jeg sover en stor del af dagen væk, og når jeg så vågner kan jeg ikke helt forstå, hvor de forgangne timer er blevet af.

  De er nemlig rigtig gode de bøger, har selv hørt en del af dem på lydbog, og er så sådan halvt om halvt kommet i gang med at læse dem. Men nu har jeg fået læst sådan ca 20 sider siden jul, så der er lang vej inden jeg har fået kæmpet mig igennem, men hva mon ikke nok det skal gå alt sammen alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror det er meget naturligt når man er gravid. :P
   Jahh de er simpelthen så gode. Har også skrevet til hende at hun har skrevet nogle fantastiske bøger. *Hehe*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)