Dagens Hurtige

● Selvom solen har skinnet det meste af dagen, så har det været hundekoldt, og derfor ikke vejr til at hygge på altanen. Virkelig en skam, for det ville ellers have været perfekt.

● Dagen startede dog skønt ud med et langt bad og rundstykker leveret til døren. En dejlig nu tradition jeg har valgt at være en del af hver Søndag. I hvert fald for en stund. :D

● Min søster tippede mig i går om, at man kan købe filmen "Fantastic Beasts - and Where to Find Them" i Føtex, så jeg smuttede ned for at købe den, samt lidt sodavand og søde sager. Jeg sidder nu her til aften og hygger med det hele. Og hold da op hvor har jeg savnet det magiske univers. Alle 99,- værd.

● Jeg har så mange lækre ting på vej med posten - derfor er det også super hårdt når der ikke bliver ordnet og leveret post i weekenderne længere. :P Jeg har seriøst inden tålmodighed.

● Om små to uger kigger Mette forbi. Glæder mig til at se hende igen. Hun er en af de veninder jeg har haft i længst tid, og det betyder utroligt meget for mig, at hun stadig er en del af mit liv.

● Jeg har i dag siddet og skrevet alle de looks ned, som jeg ønsker at lave. Det er blevet til en hel del, samt at jeg pt. brainstormer til looks der er på "bestilling", og som også skal være pictorials. De kræver lidt mere arbejde og planlægning, men det er et spændende projekt. Så meget kreativitet og derfor har jeg også bestilt lidt nye paletter hjem. :) Skal jo have noget at arbejde med, ik?

● Efter at have læst en stor krimiserie, er jeg nu gået igang med noget Fantasy igen. Er spændt på om disse bøger er så gode, som folk skriver online.

1 kommentar:

  1. Lyder som om du har haft en super hyggelig weekend.. :D
    Håber også du får en rigtig dejlig uge.

    Krammer <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)