Nyt køb - NYX Ultimate Eyeshadow Palette Brights

Jeg har efterhånden hørt mange rose denne lille NYX Ultimate Eyeshadow Palette Brights, og det er egentlig ikke fordi jeg har brug for flere kraftige farver når det kommer til øjenskygger, men den nogle stykker jeg slet ikke har. Og så kan jeg godt lide at farverne er samlet i en fin lille palette. Så da jeg alligevel skulle have en ting hos Cocopanda, og der var tilbud på begge ting, så måtte jeg altså bare have den med hjem.

Jeg har ikke den store erfaring med NYX øjenskygger - har kun tre små i neutrale farver - og nu denne. Men jeg synes de er okay gode. Pigmenteringen er fin og mine swatches er uden primer, så farverne vil stå rigtig kraftigt frem med en primer. Glæder mig til at lege med den. Og nu hvor vi nærmer os Sommer, så er der jo mulighed for at lave en masse farverige looks.

Jeg gav 136,- for den, men der er vist ikke tilbud på den længere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)