Hvad sker der i privaten i disse dage?

Her på det seneste har jeg været i et ret trist humør, og jeg har også været lidt fraværende fra de sociale medier. Jeg er stadig ked af, at jeg fik lovet den biologisk behandling på hudafdelingen på OUH, og så på selve dagen for første behandling få at vide, at jeg alligevel ikke blev godkendt. Derudover så har jeg været lidt småsløj og jeg har været lidt irriteret på en masse trælse faktorer i mit liv. Kort sagt har det været en rigtig dum periode for mig.

Men jeg bliver nødt til at komme ovenpå igen. Det skal jeg bruge de næste par dage på at blive. Det bliver nemlig en tæt booket Påske. Så det kræver en masse forberedelse samt der skal handles ind til helligdagene. Så Onsdag står på indkøb. Storindkøb. For der er jo mange dage i træk hvor alt har lukket. Eller i hvert fald alt omkring hvor jeg bor. Så det skal helst ordnes inden.

I Påsken kommer min søster og hendes kæreste også på besøg. De gamle holder nemlig påskefrokost på Søndag. Glæder mig til at tilbringe et par dage med min søster igen. Savner hende. Og så kommer Mette jo på besøg på Lørdag. Desværre bliver vejret ikke særligt godt, men det skal ikke forhindre os i at hygge os. Og så skal jeg også en dag sammen med min vicevært forbi mine forældre efter noget brænde de skal af med, som vi så skal bruge denne Sommer nede på vores bålsted i baghaven. Så ja der kommer drøn på. Håber dog også at jeg får tid til at slappe lidt af og bruge noget tid for mig selv. Vil helst ikke ende med at brænde sammen fordi jeg presser mig selv for meget. Bliver nødt til at tænke på at lytte til min krop i forbindelse med det at være introvert. Men jeg ser nu alligevel lidt frem til familiehygge og venindebesøg. :)

I dag har jeg været igang med noget rengøring, som blev afbrudt af en ret spontan tur til Ringe for at tage i havecenter med de gamle. Jeg er på udkig efter en plante og lidt nips, men de havde desværre ikke den ønsket plante i den størrelse jeg skal bruge, så derfor tager vi i Plantorama på Onsdag i Odense for at kigge der også. De gamle er igang med at gå blomster-amok i deres have og baggård, så det bliver rigtig hyggeligt derude. Ville ønske jeg havde en langt større altan, så jeg også kunne have en lille oase herhjemme, men.. må nøjes med at være misundelig på andre. Men kan jeg finde en blomsterkrog eller to til væggen og en fin plante til dem, så kan jeg da få lidt derud. Og så håber jeg, at jeg finder den plante jeg var på udkig efter i dag også. Har ikke helt besluttet mig for om den skal være en udendørsplante eller om jeg vil have den indenfor. Det må tiden vise. Det kommer ret meget an på om Cosmo kan lade være med at æde den. *Hehe*

For tiden venter jeg også på en hel del pakker der er på vej. Lidt til Mette's babydreng, lidt til min Bullet Journal og så har jeg lidt hårfarve på vej. Min alm. brune farve til min udgroning, og så en helt ny farve til min ombre. Jeg har før haft orange og rød udover de blegede spidser som jeg har nu, og denne gang går jeg i en helt anden retning. Det er jo ved at være Sommer, så det er jo lidt oplagt at få mig noget havfrue-hår, ik? :) Så jeg har været henne og købe noget "wash-out"-hårfarve i en mørkeblå og i en blågrøn farve. Ved ikke hvordan effekten bliver endnu, men uanset hvad så bliver det anderledes og sjovt så længe det varer. Glæder mig i hvert fald til at prøve det. Fungerer det fint, så kan det være at jeg også vælger at prøve nogle lidt andre farver.

Nå.. Klokken er blevet mange. Jeg mangler stadig en smule rengøring, og så vil jeg se, om jeg kan nå at læse lidt bagefter inden jeg skal i seng. Så jeg må nok hellere smutte. Håber I andre har fået en god start på ugen. ;)

7 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)