Nyt køb - Real Techniques Makeup Brushes - Starter Set

Spørger I mig så kan man aldrig få nok makeup brushes. Og når man elsker at lege med en masse forskellige farver, så kræver det altså også nogle stykker man kan skifte imellem. Som jeg nævnte i mit indlæg, hvor jeg viste min første NYX-palette frem, så havde jeg fundet hvad jeg kiggede efter hos Cocopanda. Der var nemlig nogle bestemte brushes jeg ledte efter, og dem har de i mærket Real Techniques. Andre har dem også, men sættet her tiltalte mig bare mere, da jeg også fik en stor blending-brush og en lille liner-brush med. Og så var der tilbud og kunne altså få hele dette "Starter Set" til små 129,-.

I sættet er der følgende brushes:

● Base Shadow Brush - Dette var bla. en af de brushes jeg var på udkig efter. Eller en der minder om i hvert fald. Jeg har ikke ret mange fluffy brushes til øjenskygger, så jeg tænkte at jeg hellere måtte have en. Og skønt at der så lige var en i dette sæt.

● Deluxe Crease Brush - Blending brushes kan man ikke få nok af, og denne store af slagsen er super lækker. Dejligt blød og jeg er sikker på, at den kommer til at fungere super godt. Glæder mig meget til at lege med den.

● Brow Brush - Hmm.. Denne ved jeg ikke helt om jeg er så begejstret for. Det skulle være til brynene, men hvem har så store bryn? Den er super tyk og - efter min mening - dobbelt så stor som den burde. Så den er ubrugelig til bryn. Men! Jeg tror den muligvis kan være god til øjenskygge ved de nederste vipper. I'm not sure though, men det må komme an på en prøve.

● Accent Brush - Dette var også en af de brushes jeg var på udkig efter. Har to af denne slags, men fra et meget billigt sæt jeg købte for mange år siden. Og denne type brush er altså et must! Og jo flere jo bedre. Så hvis det viser sig at denne er god, så skal jeg nok have en enkelt mere.

● Fine Liner Brush - Jeg har et par stykker af denne type, og jeg elsker at bruge dem til super små detaljer. Der fungerer de super fint. Og de er faktisk også overraskende gode til at lave en fin og tynd liner, hvis man kan arbejde med dem. Såå.. Super glad for at den også var med i sættet.

- og så følger der selvfølgelig også den lille "taske" med, som de sidder i. Det er dog nok ikke en jeg får brugt, da den slet ikke er stor nok til mine brushes. *Hehe* Men den er super fin til de mindre brushes, når man skal på farten. Så må man have sine face-brushes i en anden beholder for sig. Men det går nok også. :D Gemmer den i tilfælde af at jeg en dag er så heldig at skulle på en forlænget weekend et sted, eller måske på ferie! Det har lange udsigter, men man har vel lov at drømme, right?

Så nu er min samling på Real Techniques Brushes oppe på 9 stk. (Den blå er en fake efterligning fra eBay, men slet ikke dårlig af den grund. Tværtimod) Udover dette "Starter Set" har jeg også deres "Sculpting Set", som jeg vandt i en konkurrence og den brush der hedder "Expert Face Brush", som var med i Goodieboxen i Oktober 2015. Super lækre brushes og det er helt sikkert ikke slut med min samling af Real Techniques Brushes. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)