Månedens Favoritter - April 2017

Synes kun lige vi er kommet ind i April måned, men nu er den allerede ovre og min fødselsdag er om under en freaking uge??? Aih det er jeg altså slet ikke klar til. *Suk* Og har stadig ingen planer - udover et dumt mindfulness kursus. Men man kan desværre ikke sætte tiden på pause, så jeg må bare bide det i mig. Og lad os så få kigget lidt på denne måneds favoritter. :)

Det er faktisk ikke ret ofte jeg ser film længere - sådan sætter en film på og hygger til den uden noget andet - men endte faktisk med at købe filmen "Fantastiske Skabninger - og hvor de findes", da min søster gjorde mig opmærksom på at den var på tilbud i Føtex først på måneden. Og hold da op hvor er det dog en sød og hyggelig film! Nu hvor man i forvejen er ret glad for den magiske verden i Harry Potter, så var det en hyggelig tilføjelse til det univers. :D

Jeg er også blevet ret glad for mit "nye" spisebord med fire funktionelle stole, som jeg fik skiftet mit gamle ud med i denne måned. Det gamle spisebord beholder jeg dog. Men det "nye" her fylder mindre og virker dermed også lettere at have stående i min lille stue. Og så har jeg langt om længe nogle rigtige spisebordstole som man kan sidde i uden at være nervøs for at de falder fra hinanden under en. Og så slipper jeg for de grimme havestole indendørs også. Dejligt.

Mine nye Real Techniques Brushes har også været en stor favorit denne måned. De tre I ser på billederne er dem jeg har brugt mest, og hold da op hvor er de altså bare lækre. Helt klart et af mine bedste køb denne måned.

Og nu hvor vi alligevel har fat i det med makeup, så skal jeg ikke glemme min NYX Ultimate Eyeshadow Brights Palette. Jeg elsker de kraftige farver og den har været brugt mange gange denne måned. Pigmenteringen er ganske fin og så elsker jeg bare de lidt mere farverige looks. Når nu man ikke går så farverigt klædt, så kan man jo gå lidt mere amok med makeuppen og det må man sige at jeg gør. Love it!

Jeg er blevet helt tosset vild med mine to Clean parfumer i "Skin" og "LoveGrass". Jeg har brugt dem nogle gange denne måned og jeg overvejer nu kraftigt om jeg skal købe dem i full size eller købe den bundle hvor der er flere at disse små rollerball parfumer i. De er dog ret dyre, men.. bliver bare mere og mere hooked på dem!

I denne måned modtog jeg også min lille pung fra eBay, som jeg bestilte for snart to måneder siden. Jeg har længe ledt efter en i den størrelse, men jeg har bare ikke rigtig kunne finde en jeg synes om. Derfor tog jeg chancen og bestilte en fra eBay, og det viste sig faktisk at den var perfekt. Der er ikke plads til ret mange mønter, men nu render jeg normalt ikke rundt med så mange kontanter, så det gør ikke det store. Jeg kan have de kort i jeg skal bruge, så den lever op til mine forventninger. Ja det er en billig pung og den holder nok ikke så længe, men så køber jeg bare en ny når den er ved at give op. Tror dog den holder en okay rum tid. Jeg er super glad for den, og den passer perfekt i min lille skuldertaske, som jeg bruger mest.

Jeg er også gået hen og er blevet ret glad for min Acnegen Acne Clarifying Cleanser. Den har ikke hjulpet mig af med min olieret hud og min akne, som ellers er det den skal kunne, men den giver mig en dejlig følelse af renhed efter brug og så er duften bare skøn.

Åhhh! En sidste ting. Har I fået set serien "13 Reasons Why"? Hvis ikke så synes jeg I skulle give den et kig. For hold da op hvor har den gjort stort indtryk på mig. Den er utrolig barsk, men det er så vigtigt et emne og helt klart noget der burde være mere fokus på. Mobning der medfører selvskade/selvmord er desværre noget man ser ret ofte stadig, og der bliver bare ikke gjort ret meget for at forhindre det. Jeg har selv været meget berørt at begge ting da jeg var yngre og til langt oppe i alderen og det er virkelig hårdt psykisk. Så det var både en virkelig hård serie at se, men også utroligt god.

Det var mine favoritter denne måned. Hvad har I været specielt glad for?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)