Mit 24 Timers Read-a-Thon (Opdateres løbende)

Så er årets første Read-a-Thon her endelig! Har glædet mig en hel del og jeg har fået købt en masse lækkert ind til denne weekend, så jeg tror ikke at jeg kommer til at mangle noget. Inden det hele for alvor går igang, så skal jeg lige have ordnet en salat til senere og få delt mine snacks osv i div skåle, så de er klar til at blive taget frem. Dvs. jeg skal have lavet alt det jeg ikke gider bruge tid på senere. Vil gerne gøre det hele så luksus som muligt. :D Skal også have fundet en bathbomb frem til et fodbad i aften og have udvalgt mig en ansigtsmaske. Yup.. Max hyggeweekend her!

Nå men nok om det. Dette indlæg vil blive opdateret i løbet af disse to dage og igennem mit Read-a-Thon forløb. Har I selv planer om at deltage og lave jeres eget opdateret indlæg? Hvis ja, så smid gerne linket til det i en kommentar til dette indlæg. :) Til jer der deltager - god læselyst!


Lørdag
Kl. 08:59 - Jeg havde utroligt svært ved at komme op her til morgen, men nu er jeg kommet igang. Jeg skal lige have lidt morgenmad, og så går jeg igang med at gøre det hyggeligt med puder og tæpper i sofaen. Derefter skal maden forberedes og alle mine snacks. Slutter af med et langt og varmt bad, og så kan de 24 timers læsning godt begynde. :D

Kl. 11:25 - Synes godt nok jeg er lidt sløv i dag. Men nu er frugten skyllet og skåret ud, salaten er skåret og sat på køl, drikkelsen er sat på køl, snackskålene er ordnet.. Nu mangler jeg faktisk bare at komme i bad og gøre mine læseområder hyggelige. :D Dog er naboungerne i dag afkommet fra Djævlen, så tror jeg bliver nødt til at tage nogle store hørebøffer frem og finde de spillelister jeg har med afslappende musik, til når jeg skal igang med at læse. Den larm er svært at overhøre. :/

Kl. 13:50 - Går så småt igang med at læse nu. Har allerede fået guffet lidt snacks i mig. Ups! Men jeg har også en del, så løber ikke tør lige foreløbigt. :D Men ja.. Jeg går igang med at læse nu. Da jeg allerede tog hul på "Jernhuset" af John Hart for et par dage siden, så fortsætter jeg med den. God læselyst alle sammen!

Kl. 16:22 - Er kommet godt i gang med min bog. Heldigvis fanger den mig ret godt, så det er positivt. Holder lige en lille pause fra læsningen nu her, da jeg kunne se der var dumpet lidt kommentarer ind her på bloggen. Så dem vil jeg lige besvare. Derudover vil jeg lige skimte nettet igennem for updates og så er det tilbage til bogen en time eller to inden jeg skal smide aftensmaden i ovnen.

Kl. 18:49 - Jeg bliver ret let distraheret, og det skete altså også i dag. Først ringede viceværten for at sludre i en time *Suk*, og så endte jeg pludselig med at kigge på nyt glitter til mine looks. Har haft savlet over dem i flere uger nu, og så... tja.. Selvom jeg allerede har bestilt en masse vipper, et par brushes og en trøje + bukser til mig selv i fødselsdagsgave, så måtte jeg altså bare have disse også. Så det er faktisk endt med at blive en ret dyr gave til mig selv. MEN! Jeg fortryder intet. For det er nogle lækre ting jeg har på vej, og jeg skal nok ik noget på selve dagen. Så dette hjælper lidt på ensomheden. :D Glæder mig til at modtage det hele.

Nå.. nok skønheds- og fødselsdagssnak. Lasagnen er smidt i ovnen, salaten er sat frem og drikkelsen er taget fra køl. Læsningen fortsætter efter maden er spist. :D Håber læsningen går lidt bedre hos jer. *Haha* Den dumme fokus. :D

Kl. 22:29 - Endnu en gang er det ikke meget jeg har fået læst. Alt for mange tanker i knolden. Prinsen der lige skulle holdes beskæftiget og nu har angst og nerver ramt mig fysisk. Eller det er nok en blanding af det og for mange snacks. Men maven er gal på mig. Rasende. Se det var ikke lige planlagt. Så jeg har igen svært ved at holde fokus. Men har fået lavet mig et fodbad og smide noget ansigtsmaske i krydderen og så vil jeg igen prøve at læse noget mere. Bogen virker jo spændende nok, så det er ikke mangel på interesse for den der er problemet. Send gerne nogle gode tanker min vej. Har hårdt brug for dem. Tankerne må seriøst lære at give mig en pause en gang imellem. Især på en dag som i dag. ;) Kunne være rart.

Søndag
Kl. 00:14 - For ikke at smadre min døgnrytme for meget, så må jeg hellere hoppe ind i seng - med min bog dog. Så kan jeg læse lidt derinde, indtil jeg mener det er på tide at sove lidt. Og så må vi se hvornår jeg kan få øjne i morgen. :D Ved dog at der er rundstykker klar til mig når det er, så det kan være at det kan få mig lidt hurtigere ud af fjerene. :D Men for nu er det godnat (næsten) herfra. Skrives ved i morgen.

Kl. 08:40 - Godmorgen alle sammen! Nu har jeg formået at få en smule sprækker i øjnene og fået slæbt mig ud af sengen. Rundstykkerne stod ved døren og ventede, så dem har jeg smurt og dertil har jeg valgt at servere lidt af min frugt fra i går. Og så skal morgen selvfølgelig startes med en kop varm kakao med mokka i. :D Så skal læsningen genoptages. Er godt nok stadig træt efter en små 6 timers søvn, men må sove lidt senere hvis jeg får krise.
Er der nogen der har lavet en all-nighter?

Kl. 14:00 - Read-a-Thon er nu slut for denne gang. Jeg har ikke fået læst så meget som planlagt, men det skyldes nogle ting der er sket undervejs. I dag havde jeg en ret følelsesladet telefonsamtale, og det har været svært at holde fokus på bogen siden. Jeg er ked af det og ufatteligt vred. Men jeg kan intet gøre for at hjælpe. Og det er sku det værste ved situationen. Afstanden er et problem og angsten fra anden side gør, at skridtet er svært at tage. Så det er pænt frustrerende.

Men jeg har fået læst en smule. Fik dog ikke læst min bog færdig, men som jeg også gjorde de sidste gange, så fortsætter jeg med at læse resten af dagen. Det er jo Søndag og derfor er der ikke rigtig nogle planer. Såå.. jeg fortsætter læsningen og hyggen, og så venter en ny uge fra i morgen af.

Håber I der deltog har haft et godt Read-a-Thon og at I har nydt disse 24 timer i bøgernes tegn. :D Tak for denne gang, og vi ses igen til Oktober.

28 kommentarer:

 1. Glædelig readathon dag! :D Håber du får et fantastisk døgn med masser af læsning og hygge. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde. :D Følger lidt med på sidelinjen hos jer alle.

   Slet
 2. Rigtig god læselys! Håber at du får nogle fantastiske læse oplevelser 😀 Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde. :D Og du er velkommen. Selvom jeg nok ikke får læst så mange forskellige bøger som så mange andre, så kan I da nyde mine billeder. :P

   Slet
 3. God læselyst :) Glæder mig til at følge med rundt hos jer, der deltager (altid hyggeligt, når man nu ikke selv er med) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er hyggeligt du kigger med hos os andre, nu hvor du ikke selv er med. :D Håber dog du hygger alligevel og passer på den lille guldklump i maven. :D Hilsen "Moster". :P *Hehe*

   Slet
  2. Javel Moster :) Skal nok passe på ham :) Har hygget mig ganske fint i dag med at læse blogs og selv få blogget en smule :)

   Slet
 4. God læselyst. Jeg glæder mig til at følge med herinde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender godt det med, at det kan være lidt svært at holde fokus på læsningen. Det er bare som om, der hele tiden kommer noget, som man lige skal ordne ;)

   Slet
 5. Nu har jeg lyst til chokoladekiks :P

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Havde lige et par stykker tilbage i skabet. Så de blev smidt i skålen også. :D

   Slet
 6. Sikke nogle flotte billeder!
  Jeg håber, at du får et fantastisk læsedøgn og at får det lettere med koncentrationen.<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Ja det håber jeg også. :) Håber også du får et godt døgn og får læst en masse.

   Slet
  2. Tak, indtil videre går det ganske fornuftigt! :-)
   Rigtig god fornøjelse, her de sidste par timer!

   Slet
  3. Øv, at du sluttede læsedøgnet af med sådan et opkald - jeg sender lidt lys og energi din vej. <3
   Tak fordi du har delt dit døgn med os andre, på trods af dine forhindringer - det har været hyggeligt. <3

   Slet
  4. Ja det var lidt noget øv. /:
   Tak. ;) Ser frem til Oktober og håber det kommer til at gå bedre for mig der. :D

   Slet
 7. Hej Søde..

  Som altid er det hyggeligt at kigge forbi din blog.. :D

  Håber du får et fantastisk Readathon og mums nogle lækre snacks.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. ;) Godt at vide.
   Jamen mange tak og i lige måde. :D Dine snacks ser nu heller ikke så dårlige ud.

   Kram <3

   Slet
  2. Er ked af at dit Readathon endte sådan, men jeg håber alligevel at du får en dejlig søndag og vi skal altså snart ses.. Bum.. <3

   Knus <3

   Slet
 8. Hvor lyder det virkelig til at være en lækker omgang morgenmad! Jeg håber, din læsning også går godt? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde den delvist. :) Må bar håbe at det går bedre til Oktober. Hvad med dig?

   Slet
 9. Det er aldrig sjovt at blive forstyrret når man gerne bare vil læse.
  Jeg håber dog, at du stadig har nydt dit læsedøgn og fortsat god læselyst :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg :) Men må jo bare håbe at det kommer til at gå bedre til Oktober. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)