Påskefrokost hos familien

Så er Påsken ved at være ovre. Den har også været fuldt booket op, så jeg ser frem til et par dage hvor jeg ingen aftaler har. Men det har været hyggeligt. Har haft en elsket veninde på besøg og vi fik snakket, hygget og snakket noget mere. Noget vi slet ikke får gjort nok. Men jeg er så taknemmelig for at hun stadig er en del af mit liv, selv efter så mange år og med brudt kontakt på en næsten lige så lang årrække. Og så er det heller ikke altid nemt når man bor så langt fra hinanden, men det må og skal ikke være en hindring for os.

Og så har Påsken også stået på en Påskefrokost. Mine forældre valgte at holde noget i år, så de inviterede min søster + kæreste, min onkel + kæreste og så mig. Er glad for at der ikke var flere der kunne komme, og at humøret var højt, for det blev simpelthen så hyggeligt. Vi fik spist alt for meget lækker påskemad, drukket lidt for meget med procenter i og grint en masse. Kom også lidt sent hjem i går, men jeg har heldigvis ikke drukket så meget, at jeg sidder med tømmermænd i dag. Så det var en succesfuld dag i går.

I dag er jeg utroligt træt og jeg kan godt mærke at der har været drøn på. Så om jeg har energi til ret meget i dag er tvivlsomt. Måske jeg bare skulle blive hjemme og få slappet lidt af. Få ladet op igen, så jeg er klar til de næste mange travle uger jeg går i møde. Starter nemlig op på mindfulness igen på Torsdag. Er spændt på om det fungerer for mig denne gang. Tvivler, men.. tja.. Må tiden vise.

Håber I har haft en skøn Påske, og at I har nydt tiden sammen med familie og venner. :)

6 kommentarer:

 1. Orv nogle lækre vandglas dine forældre har. <3 Ved du hvor de er fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er købt for mange år siden. Mener det var i Bilka, men er slet ikke sikker. Og ja de er super fine. Er selv ret misundelig på dem. :)

   Slet
 2. Lyder virkelig som en dejlig påske.. :D
  Min har også været dejlig..

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Hyggede mig virkelig meget i lørdags. Det var så dejligt at se dig igen <3

  Er helt enig, afstand må aldrig komme imellem os og vores venskab <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)