Min endelige bog-bunke til Read-a-Thon

Nu har jeg langt om længe fået besluttet mig for hvilke bøger der skal ligge i min bog-bunke til Read-a-Thon her sidst i April. Jeg har valgt ikke at tage fat i de større serier jeg ellers havde i tankerne, men derimod tage fat i nogle jeg mangler at få læst, som ikke nødvendigvis er en del af en større serie - eller i hvert fald ikke er det endnu.

Sidste år fik jeg læst en enkelt bog og påbegyndt en anden på det døgn, og det var jeg virkelig tilfreds med. Jeg læser ikke længere så hurtigt, fordi jeg har så svært ved at holde koncentrationen, så det var faktisk lidt en sejr for mig. Derfor har jeg heller ikke så mange bøger i min bunke. Dog er der lidt i forskellige genre, så jeg ikke har så svært ved at beslutte mig, når jeg skal vælge en bog den pågældende dag. Så kan jeg nemlig bare vælge det jeg lige er i humør til på det tidspunkt.

I min lille bunke denne gang har jeg bogen "Med kup og kaffelikør" af Catharina Ingelman-Sundberg, som er en del af min tidlig fødselsdagsgave fra min søster i år. Jeg har selv været på udkig efter den lige siden jeg købte den til hende i Julegave, men har bare ikke kunne finde den. Hun fandt den så på genbrug en dag, og valgte så at give mig den. Tak søs! Der er en 2'er til den nu, så det kan være der kommer flere i rækken. Men den lyder utroligt morsom, så den skulle helt sikkert i min bunke.

Den næste er faktisk en bog jeg troede jeg havde fået læst sidste Sommer, da jeg var igang med at læse nogle andre bøger af samme forfatter. Men jeg må åbenbart have fundet den efterfølgende, men bare aldrig fået den læst. Der er tale om bogen "Jernhuset" af John Hart. Dette er en enkeltstående bog, så den er ikke en del af nogen serie, og derfor en oplagt bog til min bunke til dette Read-a-Thon. Og så er det en krimi, hvilket er en af mine favorit genrer indenfor bøger.

Sidst men ikke mindst så er der bogen "Skaberens våben" af Marie-Louise Rønning. Jeg har lige fået den ind af døren i dag, og jeg har siden hun fortalte om at hun var gået igang med at skrive den været meget interesseret i at læse den. Det bliver en serie kaldet "Tusmørkebørn", og jeg håber at jeg også får lov til at læse de efterfølgende bøger når de bliver udgivet. Jeg har i hvert fald fået lov til at anmelde denne, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang. Jeg elsker fantasy og jeg blev en smule forelsket i hende som forfatter allerede da jeg læste den første bog jeg fik hjem fra hende. Så mange tak Marie-Louise fordi jeg igen måtte få glæden af at læse en af dine bøger. :D

Så nu er bøgerne på plads. Og dem jeg så ikke får læst det pågældende døgn, får jeg helt sikkert læst dagene efter. Nu skal mad, snacks og alt det andet bare på plads, men det bliver ordnet dagene op til. Nu kan Read-a-Thon efterhånden bare komme an! :D

7 kommentarer:

 1. Jeg har også fået nogle bøger hjem fra bibliotek og glæder mig også bare.
  Har også 3 bøger klar, men hvis jeg læser bare en er det ok.

  Det bliver såå hyggeligt..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg får fred den weekend så jeg virkelig kan hygge med en masse læsning. :)

   Slet
  2. Ellers kommer du bare herover.. <3

   Slet
  3. Så får vi da slet ikke læst. :P

   Slet
  4. Jo da... ha ha...
   Læser næsten altid med ørepropper.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)