En vellykket familie weekend er nu ovre

Mine forældre havde inviteret på spisning i Fredags, i anledningen af min fødselsdag i Torsdags, og som en "overraskelse" (vidste det faktisk godt lidt på forhånd - eller at der var en chance for at det ville ske) kom min søster og hendes kæreste til Fyn for at være med og tilbringe weekenden her. Og det var jeg glad for at de gjorde, for så fik min søster og jeg lige lidt mere kvalitetstid sammen. Og om Lørdagen havde vi faktisk huset for os selv. Hvilket var ret hyggeligt. Savner vores aftner/dage alene (selvom kæresten godt nok også var der) hvor vi bare kan hygge. Det sker så sjældent nu og kan godt mærke at det er noget jeg mangler i mit liv. Det er altså ikke helt det samme når hun ikke er i nærheden. Men derfor nød vi det også ekstra denne weekend.

Jeg kommer dog til at savne hende voldsomt i næste uge hvor det er Melodi Grand Prix uge. Da vi var mindre så vi det altid sammen. Også da vi begge boede i Faaborg. Det var en fast tradition vi havde. Nu er det så mange år siden vi har kunne se det sammen, og det er så ærgerligt. Men så må vi bare live-tweete fra hver vores sofa og kommentere på sangene og andre sjove ting der sker de tre dage det løber over skærmen. Ved dog ikke om hun også vælger at se semi-finalerne, men finalen er stort set sikker. :) Så det må jeg jo bare se frem til. Vi plejer nemlig at hygge os gevaldigt når det er.

Men det har som sagt været en helt okay god weekend og jeg kan godt mærke at jeg er en smule træt i krop og hoved nu. Men det var det værd. I dag har den stået på lidt kreativt og nu overvejer jeg at tage fat i en bog og få læst lidt. Var ellers kommet igang med "Med Kup og Kaffelikør", men tror ikke lige jeg pt. er i humør til den genre, så jeg tror jeg ligger den tilbage i TBR-bunken igen og tager en ny ud til læsning. Overvejer også om jeg skal tage mig sammen til at få læst de sidste to bøger i "Jordens Børn"-serien, så jeg kan få gjort den færdig. Det er bare så tykke bøger og de kan til tider godt være lidt svære at tygge igennem, men.. i år skal være året hvor jeg gør den serie færdig. :) Basta!

Så.. Jeg tror jeg vil gøre det lidt hyggeligt og behageligt ude på altanen, og så tror jeg at det meste af min resterende tid i dag skal bruges derude. Skal dog lige hjælpe viceværten med at få hængt nogle billeder op her senere, selvom jeg ikke rigtig gider, men nu har jeg lovet det. Så det må jeg bare lige få overstået.
Håber I andre har haft en god weekend. C'Ya!

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare skønt at du har haft en god weekend..
    Håber også den nye uge bliver god hos dig..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)