"Get The Look" (Spring Look) med produkter fra ELF Cosmetics + Giveaway (SLUT)

Jeg har altid været en ret stor fan af ELFs produkter, og har igennem mange år haft en del af det i min samling. Har stadig en masse, men det er nu mest deres brushes. Dem bruger jeg til gengæld også hver gang jeg skal bruge makeup.

Lige i øjeblikket har de nogle nyheder på shoppen, samt nogle bundles til specifikke looks. Jeg har her sættet til "The Spring Look" og det indeholder følgende ting:

Prism Eyeshadow Palette (Sunset) | Beautifully Bare Satin Lipstick (Touch of Pink)
Powder Blush Palette (Light) | Ultimate kabuki Brush
Volume Plumping Mascara | Lip Lacquer (Burgundy) - Snart på shoppen

Blush paletten indeholder nogle virkelig skønne blushes, som vil være rigtig fine til Efteråret. De er overraskende godt pigmenteret, så man skal lige være en smule forsigtig når man tager den på. Lidt af gangen er tricket med disse.

Øjenskyggepaletten er derimod ikke helt så pigmenteret, men ønsker man bedre farve så vil jeg anbefale jer at bruge en eyeshadow primer. Og farverne er virkelig skønne. Den er mere neutral end så mange andre spring-paletter man kan købe, men der er stadig et par farver der er lidt sjove. Det er udelukkende shimmerøjenskygger, og jeg kunne måske godt mangle en enkelt mat til globelinjen, men der kan man jo bare mixe det med andre øjenskygger fra en anden palette.

Læbestiften har en fin sart pink farve, som igen er perfekt til Foråret og glossen er mere til den mørke side. Men en super smuk bær-farve. Jeg ville nok mest få brugt denne i Efteråret. Men de har også en lys og neutral farve, som jeg tror vil fungere super godt sammen med læbestiften her.

Sidst men ikke mindst så er der den skønne kabuki brush og en overraskende god mascara. Mascaraen er til dem der ikke behøver arbejde så meget med deres vipper, for den tørre ret hurtigt. Jeg er lidt perfektionistisk med mine vipper og ønsker at skille dem mest muligt, så jeg bruger altid ekstra lang tid på dem. Det giver en smule problemer med denne mascara en gang imellem, men på de gode dage hvor det hele bare virker som det skal, så er den virkelig lækker. Mine vipper bliver i hvert fald super fine.

Hele sidste uge og denne med har de 25% på spring look sættet her, så hvis I skulle få lyst til at købe produkterne, så er det nu I skal gøre det. ELLER! Deltage i min giveaway og vinde hele sættet, som jeg har brugt i dag til dagens Spring look. :)


Giveaway!
I kan som sagt vinde dette sæt med skønne produkter fra ELF, og det kan I gøre på følgende måder:
● Følge mig på følgende sociale medier: Twitter, Instagram, Bloglovin og Facebook (Valgfrit, men det ville være dejligt)
● Fortælle mig hvad I glæder jer mest til i Foråret.
● Skrive dit fulde navn og mailadresse.
Giveawayen kommer til at køre til og med Søndag d. 14 Maj og vinderen bliver fundet og offentliggjort her på bloggen den efterfølgende dag. Held og lykke alle sammen, og I skal være mere end velkommende til at dele denne giveaway på jeres sociale medier. :)

Produkterne er tilsendt til test af ELF Cosmetics - Meningerne er 100% mine egne og der er ingen økonomisk interesse

9 kommentarer:

 1. Jeg følger dig på alle dine sociale medier nu☺️
  Det jeg glæder mig mest til ved forået er, at det forhåbenligt bliver lidt varmere, måske lidt mere sol og man kan gå i tyndere jakker☺️

  Fulde navn: Camilla saaugaard
  Mail: camillasaaugaard@gmail.com

  SvarSlet
 2. Sikke dog en skøn makeup giveaway, så skal jeg blot øve og øve mig, hvis jeg skal komme i nærheden af dine makeup evner:-)
  Her i foråret glæder jeg mig til at få sat nye træer, buske og stauder rundt om på gården og se de titte frem i skønne farver:-)
  Ønsker dig et godt forår!

  Tina Hoffbeck
  min mail kan du jo se :-)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig allermest til de lyse aftener/nætter!

  Følger dig på Bloglovin

  KH Anne Wegmann
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 4. De lyse nætter. Dem har jeg savnet (følger dig på Bloglovin) billedorthe@gmail.com

  SvarSlet
 5. Glæder mig mest til at mine eksamener er overstået, så jeg kan komme ud og nyde den friske luft ;-)

  Trine Nielsen
  Skrubben24@hotmail.com

  SvarSlet
 6. når træer og blomster springer ud :)
  følger alle andre steder end Facebook. Hedder enten MaibrittJ eller maibrittjeppesen på mine ting :)

  maibritt jeppesen // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Det er en rigtig fin makeup du har lagt og dejlig simpel, passer godt til foråret :) Jeg glæder mig mest til at alle blomsterne springer ud og der igen er farver at kigge på og så glæder jeg mig til vejret bliver varmere.
  kettyjensen71@yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Sikke en lækker præmie! Farverne er jo bare super smukke! <3
  Jeg glæder mig mest til at kunne iføre mig lette sommerkjoler, lade håret hænge og bruge smukke sprudlende forårsfarver i make-uppen :)
  Susanne L. / qilsus@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg kan vidst lige nå at være med her.. Lækker GiveAway.. :D

  Jeg glæder mig så meget til vi skal på røgeriet og spise lækker fisk. Glæder mig også til alle de dejlige strandture.. skal du med i vandet i år?

  Følger dig i forvejen.. <3

  Knus Jeanette - jeakh@youmail.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)