ENDELIG fik jeg fingrene i de nye Palmolive Body Butter Wash varianter

Jeg har været på jagt efter disse lige siden jeg så de var blevet udgivet. De var utroligt langsomme nede i vores lokale Føtex, så det er først nu her sidst i sidste uge at de fik dem i butikken. Og hvad gjorde jeg? Jeg købte alle tre. Yup. De var også på tilbud til 10,- stk., så tænkte det var okay.

"Strawberry Touch" udkom sammen med "Chocolate Passion" og "Vanilla Pleasure" sidste år - mener jeg det var, men jeg kan ikke fordrage duften af den med vanilje og den med chokolade. De er simpelthen for kvalm. Men den med jordbær er faktisk ganske okay. Ved ikke hvorfor jeg ikke endte med at købe den sidste år, men.. tja.. Købte den så bare denne gang. Sammen med de to helt nye varianter. Nemlig "Coconut Joy" og "Mint Shake". To virkelig lækre varianter! Jeg er ret vild med duften af kokos når vi nærmer os de varmere årstider og så er og har jeg altid været en stor fan af chokolade med mint-fyld. Mums! Og det gør derfor disse to nye varianter perfekte til mig.

Kommer så meget til at nyde mine bade dette Forår og denne Sommer. :D


1 kommentar:

  1. Den med jordbær er altså også god... har ikke duftet til de 2 nye endnu, men mon ikke jeg nok skal nå det :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)