Færdig med min Detox Tea fra Ortte

Så fik jeg drukket den sidste te fra Örtte, som jeg fik tilsendt af WeightWorld.dk. Det bliver helt mærkeligt ikke at skulle drikke den længere fra i dag af. Jeg var jo gået hen og blevet ret glad for smagen. Men jeg må jo bare fortsætte med nogle af de andre mange te varianter jeg har i mit skab. :D For jeg mangler ikke te. Har rigeligt. Og til dem kan jeg jo passende fortsætte med at bruge den teflaske, som jeg også fik med i samme pakke.
Mht. teen så viste det sig faktisk at der slet ikke var det samme antal poser i begge pakker. Der var langt mindre af aftenteen, så der måtte jeg drikke en anden detox te den sidste stykke tid. Ved ikke om det var en fejl, men det var lidt mærkeligt.

Status på detox teen er at jeg allerede efter de første dage kunne mærke en smule forskel. Følelsen af oppustethed efter aftensmaden var der ikke rigtig længere, når jeg drak en kop en times tid efter jeg havde spist. Det samme de morgner jeg huskede at spise morgenmad. Huden blev desværre ikke bedre, men tror altså også bare, at jeg har en totalt fucked hud der slet ikke vil reagere på nogle af alle de produkter osv, jeg bruger for at prøve at gøre den ren, jævn og pæn. Men derudover så gav teen en smule mere .... lethed (?!) i maven.

Jeg er faktisk også gået hen og blevet ret glad for teflasken. Det er en teflaske fra Örtte i høj kvalitet, og den har et virkelig lækkert design. Jeg elsker låget af bambus og så kan jeg godt lide looket af dobbeltglasset. Det har selvfølgelig den funktion at teen kan holde sig varm inde i flasken uden at man brænder sig på flasken. Og så har den et te-filter man kan tage ud, hvis man vil bruge flasken til andet end te. Dét er sku smart! Jeg har faktisk brugt den en del som vandflaske - med isvand. Hullet er nemlig stort nok til at man kan putte isterninger i. Fantastisk! Den skal helt sikkert med ud på altanen når jeg skal hygge derude dette Forår og til Sommer, eller med ned på græsset når der skal sludres med naboerne.

Du kan se flere produkter til slanke te og detox te her. Jeg har faktisk selv kigget lidt på deres "Teatox Natural Defense", som skulle booste ens immunforsvar og være særligt god til Vinter, såå.. det kunne være jeg skulle overveje at købe den hjem til den tid. Hvis de da stadig har den der. :D

Modtaget til test og anmeldelse af Weightworld.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

1 kommentar:

  1. Jeg er generelt glad for urtete i forbindelse med mit eget velvære. Jeg synes tit det hjælper på min fordøjelse, ved ikke om det er rigtig. Kender godt det der med at være oppustet og der hjælper urte te mig meget..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)