#GoodieBoxDK Maj 2017 - "Goodiebox By Hvisk"

Månedens Goodiebox er lavet i samarbejde med Hvisk. Der er også inkluderet en rabatkode på 20% på deres varer, men det er ikke rigtig en kode jeg kan bruge, så den har jeg givet videre til en anden. Designet på månedens box er dejligt simpel og så har de valgt at gøre den flødefarvet! Fantastisk! Jeg elsker de lyse boxe - eller generelt bare en anden farve end sort. Så den bliver helt klart gemt. Men lad os få kigget på indholdet denne gang.

● Miqura - Bio-Cellulose Sheet Mask - Brandet har jeg stiftet bekendtskab med én gang før, og da var det en pulver der skulle blandes op med en gel der var i pakken. En virkelig spændende maske. Det var tilbage i Oktober 2016. Denne gang har vi fået en sheetmaske, og jeg er faktisk blevet mere og mere glad for denne type ansigtsmasker. Jo jeg elsker stadig min peel-off og scrub maske, men disse sheetmasker er altså super nemme og virkelig gode når man trænger til at forkæle huden en smule. Og denne er heldigvis en af dem der sidder godt og ikke bare glider af med det samme. Den efterlader også huden super lækker og fugtet.
Full size - Vejl. pris 69 kr

● Ardell - Professional Lashes - Som I nok har lagt mærke til, så har jeg på det seneste fået mig en masse vipper, så jeg kunne ikke lade være med at grine en smule da jeg så der også var et par i denne måned Goodiebox. Dog er disse ikke brugbare for mig. Eller jo det er de, men selve modellen tiltrækker mig ikke. Men jeg kan bruge dem i mindre buketter, så de bliver klippet til, og brugt på den måde. Men Ardell vipper er helt klart også af den gode slags samtidig med at de er billige.
Full size - Vejl. pris 59,95 kr

● La Theorie Des Volcans - Noir Eternae Masque Exfoliant - Jeg elsker ansigtsscrubs og denne er helt klart en af de mere lækre at slagsen. Grynene i den er helt rigtig i mængde og størrelse og så dufter den faktisk ret godt. Den kan bruges lidt som en maske, da man kan lade den sidde på huden i et par minutter inden man masserer den ind i huden, og det giver den lov til at virke ekstra godt. Og når man så begynder at massere den ind i huden bliver den blålilla i farven. Lidt skægt. Det gør den lidt magisk. Og huden bliver fantastisk blød efter brug. Dette produkt er klart min favorit i denne box.
Full size 30 ml - Vejl. pris 225 kr

● Inca Oil - Pandora Oil - Jeg var faktisk lidt skuffet da jeg så denne, indtil jeg fik læst at den er til håret. Og så kom jeg i tanke om, at vi jo faktisk har fået sådan en her før. Nemlig tilbage i September 2015. Olie til håret kan jeg altid bruge - især her om Sommeren hvor håret bliver ekstra tørt og umuligt. Så jeg er lettet og glad for at jeg nu har lidt mere til mine til tider ret så tørre spidser.
Travel size 10 ml - Vejl. pris 299 kr for 100 ml

● Benefit - Gimme Brow - Havde sådan håbet at dette var en brynblyant eller andet jeg kunne bruge, men det er desværre en børste til brynene. Og da jeg jo desværre ikke længere har bryn pga. min psoriasis, så kan jeg ikke bruge dette produkt. Men min søster kan måske, så hun får lov til at overtage det. Jeg har dog læst og hørt mange gode ting om det, så er slet ikke i tvivl om at det er et godt produkt og at rigtig mange har glæde af det. Så jeg er sku en smule misundelig på folk med bryn. :D
Travel size 1 g - Vejl. pris 220 kr for 3 g

● Bellápierre - Gel Eyeliner - Jeg har efterhånden en del sorte eyeliners, da jeg har det med gerne at ville have et godt lager. Og gerne nogle forskellige brands for at se hvilket jeg foretrækker. Jeg tror nu nok at jeg har en Bellápierre gel eyeliner et eller andet sted i forvejen, men endnu en kan jeg da godt bruge. :D Sort eyeliner er nu det jeg bruger mest, så får dem ret hurtigt brugt op. Og denne har en flot sort farve. Altså en virkelig sort og ikke bare en mørk grå eller tam sort, men en rigtig sort.
Full size 1,5 g - Vejl. pris 150 kr

Det var altså ikke alt i denne måneds box jeg kan bruge, men der er da et par ting jeg er blevet ret glad for allerede, og resten kan bruges, men det er ikke noget jeg er super glad for. Men der er lidt til enhver smag. Så alt i alt er det en ret okay box denne gang.

Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger og der er ingen økonomisk interesse involveret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)