En skøn stor bogpakke til mig!!!

Tidligere på ugen bankede postmanden på med en .... ret stor pakke. Jeg blev super glad da jeg så at pakken var fra LoveBooks/Lindhardt og Ringhof. Det var de bøger jeg havde efterspurgt og andre som jeg blev tilbudt at anmelde. Ja tak! Og ikke nok med det, så var der også den nye "Det ender med os" af Colleen Hoover med. Aih men hvor fantastisk! Det betyder også at min egen lille bogbunke bliver skubbet lidt længere tilbage i baggrunden, for nu skal jeg da i gang med disse! Udover den nye fra Colleen Hoover er der "Loosing it"-serien af Cora Carmack og en trilogi kaldet "Legend" af Marie Lu. "Loosing it"-serien har jeg læst rigtig mange rosende ting om på nettet, så den er jeg super spændt på at komme igang med, og trilogien af Marie Lu blev jeg bekendt med i et nyhedsbrev fra LoveBooks. Efter at have skimtet anmeldelserne på Goodreads igennem, så måtte jeg sige at jeg blev nysgerrig. Den serie lyder nemlig super spændende! Såå.. den er så sandelig også en jeg er virkelig spændt på at komme igang med. Men men men.. Skal lige have læst de sidste to bøger færdig i "Jordens Børn"-serien. Nu er jeg lige kommet godt igang igen med dem, så må hellere se at få gjort den serie færdig først. Men det går ret godt lige pt. så tror ikke det kommer til at tage ret lang tid. Selvom de bøger er suuuuuuuper lange og ekstremt detaljeret! Det er en ordentlig mundfuld, men de er det værd. :D

Men ja.. Disse bøger I ser her, er altså de næste jeg tager fat i når jeg når til dem. Glæder mig!

2 kommentarer:

  1. Glæd dig til Losing it-serien. 2'eren er min favorit, men de er alle gode <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror på dig. :D Glæder mig også meget til at komme igang med den.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)