Månedens Favoritter - Maj 2017

Jeg har haft rigtig mange favoritter i denne måned, så derfor har jeg været nødt til at skære lidt ned på listen. Det er så endt ud med at blive hvad I ser på billederne her, og der er faktisk stadig en del at vise frem. Og oh my hvor har jeg dog elsket disse ting.

Først og fremmest så er der de glitters jeg har købt hos Glisten Cosmetics. Jeg har kun taget et par stykker frem i dag, men jeg elsker alle dem jeg har. Jeg er jo ret tosset med glitter og har altid været det, men jeg må sige at min kærlighed til det er blevet det meget stærkere efter at jeg blev bekendt med disse. Hold nu op hvor er de lækre! Jo det kan godt ende med at blive en ret dyr forelskelse, men.. jeg synes helt klart det er det værd.

Jeg har også været ret glad for at bruge min Palmolive Body Butter Wash i duften "Mint Shake". Jeg elsker chokolade med mint fyld, og det minder denne mig om. Og hvem vil ikke elske at dufte lækkert? Ja altså jeg har i hvert fald nydt at gå i bad når jeg har brugt denne. Jo den gør en lækkersulten, men.. det er helt okay.

Det er nok heller ikke gået nogens næse forbi at jeg har været ret glad for mine nye Depend Cosmetics vipper. Det er især disse på billederne jeg har rakt mest ud efter. "Rebecka" er simpelthen så smukke, og de gør altså bare et eller andet fantastisk for mine øjne. "Elin" og "Cecilia" har også været en del af mine favoritter og jeg elsker looket af dem.

I denne måned fik jeg også de nye produkter hjem som jeg havde bestilt fra Yves Rocher. Nemlig deres nye Summer Collection parfume og shower gel. Jeg fortryder stadig at jeg ikke også købte hårmisten hjem, for hold nu op hvor er den duft altså fantastisk! Den holder ikke så længe på huden, men så længe man kan dufte den, så er den altså bare... mums!

Og nu hvor vi har fat i virkelig velduftende produkter, så har jeg virkelig været glad for mine Piñita Colada produkter fra The Body Shop. Så meget at jeg har cravet flere produkter i serien. Og ved I hvad? The Body Shop i Rosengårdscentret havde dem i butikken igen i år!!!! Troede ikke mine egne øjne da jeg så det. For det er jo nogle produkter der ellers kun er i deres sortiment et år. Så jeg måtte straks have deres sorbet også. Fortryder måske en smule at jeg ikke købte endnu en shower gel og en stor body butter (har den lille), men.. det var måske meget godt jeg ikke gjorde det. De produkter er jo ikke billige. :P

Jeg modtog også en System Professional Luxe Oil i denne måneds BeautyBox fra LookFantastisk og siden har jeg brugt den i håret hver evig eneste dag. Den er simpelthen så lækker og den gør mit hår så lækkert blødt uden at gøre det fedtet. Helt igennem fantastisk!

Den næste favorit giver jeg Jeanette skylden for. Jeg er normalt overhovedet ikke til Oreos, men... denne Oreo Crispy & Thin variation... OMG! Jeanette mente jeg burde prøve den og.. det har nu gjort mig afhængig. I blame you girl! :P

Sidst men ikke mindst så har jeg også været en smule afhængig af Cult Shaker variationen med Pineapple. Det er en fantastisk Sommer drik og jeg kunne sagtens bælle en masse af disse uden at blive træt af den. Ville min lever nok ikke være så glad for, så jeg nøjes med en enkelt en gang imellem. Gerne iskold.

4 kommentarer:

 1. De er alt alt for gode og derfor er de nu forbudt i vores lejlighed. Jeg kan slet ikke administrer det.. ha ha...

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahahah* Jeg har stadig halvdelen tilbage. Jeg er lidt stolt over at jeg kan have guf liggende så længe uden at gå amok i det. :D

   Slet
 2. Hvor kan man købe de der oreos? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ehm.. er faktisk ikke helt sikker på hvor det nu var at jeg købte dem. Føtex måske? :P Det er ved at være noget tid siden jeg købte dem. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)