Skræddersy din egen peeling med Scrub to Mix fra Yves Rocher

Jeg elsker ansigtsscrubs, men der er desværre en gang imellem, hvor selve rensen eller cremen scrubben er mixet sammen med, ikke rigtig er så god til min hud. Derfor blev jeg ret draget af denne naturlige Scrub to Mix fra Yves Rocher, da jeg en dag sad og kiggede deres site igennem. Jeg er medlem og får derfor ret mange rabatter, og det var sådan en jeg gerne ville benytte mig af. Så denne scrub mix kom med i min bestilling.

Det er en 100% naturlig pulver der indeholder nogle grynet ingredienser. Det er så meningen at man skal blande denne sammen med den rensegel eller ansigtssæbe man bruger, og derved skabe sin egen ansigtsscrub. Den masseres så på den fugtige hud og skylles grundigt af. Huden skulle derefter være dejlig blød og føles ren og frisk.

Jeg har prøvet den sammen med min aknerens og en alm. ansigtsrens og det fungerer super fint! Den giver den perfekte form for scrub og man vælger selv hvor grynet det skal være. Jeg hælder gerne lidt af min rens ud i hånden og drysser så lidt af denne pulver i og mixer. Ønsker jeg mere peeling på fører jeg lidt mere, og ønsker jeg kun en mild scrub, så kommer der ikke så meget i. På denne måde kan jeg lave min ansigtsscrub præcis som jeg ønsker den den pågældende dag. Det er genialt! Jeg er hurtigt gået hen og er blevet en stor fan af dette produkt.

Kan varmt anbefale jer at prøve denne, hvis I også er glade for ansigtsscrubs. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)