Summer Collection produkter fra Yves Rocher

Når Sommeren nærmer sig så er jeg typen der går på jagt efter en ny Sommer duft. Denne gang har jeg valgt at prøve den nye Summer Collection fra Yves Rocher, og det var et super godt valg!

Jeg købte dog desværre kun deres Brusegelé og Eau de Toilette, da jeg ikke var helt sikker på om duften var noget for mig, men nu hvor jeg har fået dem hjem og duftet til dem, så fortryder jeg, at jeg ikke købte deres Hårmist også. Må jeg gøre næste gang jeg bestiller noget derfra. Hvis jeg altså når det inden den serie er væk fra deres sortiment igen.

Denne nye Sommer serie har en virkelig skøn duft af syrlig citrus, dejlige sommerfrugter og frisk mynte. Perfekt til Sommeren! Jeg er i hvert fald ret imponeret. En skam der ikke er mere end tre produkter i denne nye serie. Men så får man da ikke købt sig fattig. Men hårmisten skal helt sikkert også købes hjem. That's for sure!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)