Min nuværende samling af Glisten Cosmetics glitter

For noget tid siden blev jeg gjort opmærksom på Glisten Cosmetics og deres super smukke glitter. Hvilket faktisk var en smule farligt, for hvad skete der? Jeg måtte da bare have nogle af dem i min samling! Og efter første bestilling, blev jeg så forelsket at jeg smed endnu en bestilling afsted. Den ankom så i dag, og nu sidder jeg lidt og overvejer om jeg skal smide endnu en afsted. Der er lidt farver jeg godt kunne tænke mig. Og så har jeg også "bestilt" en speciel glitter fra hende. Ved ikke om, hvis, og hvornår hun laver den, men lige så snart jeg ser den, så skal jeg have den også, Det er nemlig min drømme glitter. Men indtil da har jeg disse i min samling. :D Udover alt det andet meget fine glitter jeg har fra eBay, men det er en smule kedeligt nu.

Som I kan se så er denne type glitter en blanding af meget fin, mellem og chunky glitter. Nogle er jeg mere glad for end andre, men jeg elsker variationen og de muligheder disse giver mig når det kommer til looks. Jeg mangler stadig nogle enkelte i min samling her, men.. tja.. de kommer nok snart. ;) Men indtil da, så skal der bare leges en masse.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er de bare flotte! Jeg tror, jeg skal have planlagt nogle fotosessioner med nogle af deres produkter; tror, det vil se SÅ godt ud :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja er de ikke? :D Det synes jeg du skal prøve. Jeg er i hvert fald super glad for dem jeg har fået købt hjem.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)