Weekend og anden Eurovision Song Contest semifinale i aften

Sidder og venter på at solen kommer om på altan-siden, så jeg kan komme ud og sidde og hygge med en bog. Jeg er egentlig for træt efter et par lidt hårde psykiske timer til kursus, så om jeg får læst ret meget ved jeg ikke. Men jeg har fået overstået indkøb og andet praktisk, så hvis jeg vælger at tage et par timer på øjet, så kan jeg tillade mig det. Og så er det jo i aften at det står på den anden semifinale i årets Eurovision.


Sangene i dag har virkelig fået mine nakkehår til at rejse sig. Eller... Nogle stykker har. Det var ikke så slemt med sangene i Tirsdags og der var faktisk heller ikke de store favoritter iblandt, men.. damn! I dag er der virkelig nogle dårlige i puljen. Og nej.. vores eget nummer er heller ikke i mine favoritter, og jeg tror heller ikke den kommer ret langt. Måske kommer den til finalen på Lørdag, men tror ikke den kommer ret højt op i puljen. Jeg kan selvfølgelig tage fejl, men.. jah.. Vi må se hvad der sker.

Som sagt så er der et par sange jeg krummer tæer over. Men der er også lidt sange, som jeg faktisk synes lyder okay. Ud fra deres musikvideoer altså. Det kan jo ske at det er noget helt andet når de optræder live. Det skete også i Tirsdags. To af mine tre favoritter var ikke stærke live, men de kom alligevel alle tre videre. Så jeg er spændt på om de fire jeg har på listen i dag, også kommer videre. Det sker nok ikke, men.. det bliver lidt skægt at se senere. Min top 4 denne gang ser I her:

Holland: O3GNE - "Lights And Shadows"
Makedonien: Jana Burceska - "Dance Alone"
Israel: Imri - "I Feel Alive"
Schweiz: Timebelle - "Apollo"

Hvert år håber jeg så inderligt at Irland kommer med en god sang, men den er desværre gabende kedelig igen i år. Det er så meget en skam. Havde håbet på noget rigtig Irsk musik med en masse rytme, men.. nej.. Heller ikke i år. Så den er desværre ikke iblandt mine favoritter til denne semifinale. Øv øv øv..

Men ja.. Jeg skal i den grad hygge igen i aften med noget god mad og lidt live-tweeting. Men indtil da vil jeg hoppe ud og lave mig en kop varm something og finde lidt frem at tygge på, og så skal altanen benyttes. Ha' en god Torsdag alle sammen!

1 kommentar:

  1. Håber du får en dejlig aften og glæder mig til at live tweete lidt.. :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)