Max hyggeaften og Eurovision Finale senere!

De sidste ting er blevet handlet ind, døren er blevet låst, jeg er hoppet i afslappet tøj og inden længe går forberedelserne til aftensmaden i gang. Men inden da så er det blevet tid til en kop varm mocca med kakao, en lille fedtet weekend-snegl og en bog. Det er på tide at komme videre i serien "Jordens Børn" og håber at jeg denne gang får de to sidste bøger læst inden jeg går igang med andre serier. Men føler også jeg er i humør til den historie igen, så det føles som det helt rigtige. Og da det er to ret tykke bøger, så er der i hvert fald læsning til de næste mange uger.

I aften står det på Eurovision finale og jeg glæder mig overraskende meget. Efter de to semifinaler tidligere på ugen, så har jeg i dag en top tre, som jeg håber kommer i toppen i aften, og at en af dem selvfølgelig løber afsted med sejren. :) Disse tre numre er min top tre:
Holland: O3GNE - "Lights And Shadows"
Moldova: SunStroke Project - "Hey Mamma"
Israel: Imri - "I Feel Alive"
Jeg har selvfølgelig også et par ekstra favoritter, men de nåede ikke helt toppen for mig. Det er blandt andet Sverige, Ukraine og Belgien. Er spændt på at se hvordan de bliver rangeret.

Fordi det er finale aften og fordi jeg har planlagt max hygge og selvforkælelse, så står den selvfølgelig også på super lækker og syndig mad og snacks til senere på aftenen. Den får hele armen i dag. Og den kommer igen til at stå på live tweeting. Håber dog at jeg kan slippe for drama denne gang, og at det kan blive holdt til udelukkende at handle om musikken og ikke hvilket land, religion og folkefærd den pågældende sang kommer fra.

Men indtil da står den på forberedelser af mad og lidt hyggelæsning. :) Ha' en fortsat god Lørdag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)