19 år som en Personlig Blogger

Jeg sad lige og kiggede lidt i kalenderen her tidligere og opdager sørme, at jeg i denne måned fylder 19 år som personlig blogger. Uden afbrydelser! Det er sku hvad jeg kalder for commitment! Aih det er lidt vildt. Og jeg nyder det stadig lige så meget som jeg gjorde i starten. Selvfølgelig er det at være blogger ikke det samme længere, og nu hvor der er så mange af os, så bliver man nemt druknet i mængden, men.. hvis man elsker det man laver, så skal man blive ved! Så I slipper sku ikke af med mig lige foreløbigt. :D Og jeg håber at I nyder at kigge ind forbi en gang imellem og følge med i min hverdag.

Min URL-fødselsdagsmåned skal helt klart fejres. Hvordan jeg skal gøre det, ved jeg ikke endnu, men mon ikke jeg finder på noget? ;)

2 kommentarer:

  1. Det er helt vildt og hvor er det bare sejt gået søde.
    Glæder mig til at se hvad du finder på..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)