En tur på Livsstils Messe ved Valdemars Slot

For noget tid siden spurgte Jeanette om jeg ville med på Livsstils Messe ved Valdemars Slot, da hun havde to biletter, og det ville jeg da utroligt gerne. Jeg elsker den slags. Sådanne steder kan man nemlig suge en masse inspiration til sig, få smagsprøver på en masse forskellige lækkerier og blive præsenteret for produkter man normalt ikke ville skænke mere end et lille blik ud af øjenkrogen.

Vi vidste ikke rigtig hvad vi skulle forvente, men fordi vi ikke havde de store forventninger, så endte det faktisk med at vi blev ret positivt overraskede. Der var langt mere at se på end vi havde regnet med, og variationen var også helt perfekt. Og hold da op hvor er vi kommet hjem med mange brochure og visitkort. Selv nogen jeg har tænkt mig at kigge nærmere på. For der var faktisk nogle boder der virkelig fangede min interesse. Især en hvor jeg så også endte med at.... jah.. bruge ret mange penge, men.. jeg måtte bare. Der kommer et indlæg om mit køb en gang her i næste uge. Men I kan her se hvad jeg endte med at komme hjem med. :)

Det meste af det var gratis. Jeg har selv købt osten og indholdet i den store pose bagerst i billedet til højre. Vi fik altså kaffe, et magasin, et par øreringe, og vand og brillerens gratis. Og selvfølgelig skulle jeg være forsøgsklud ved flere boder. *Haha* De steder hvor der skulle testes cremer, scrubs, chokolade og ganeguf med procenter var helt i orden at være forsøgsdyr ved, men så skulle jeg selvfølgelig også lige prøve at blive klattet og krøllet et sted. Så endte ud med flere forskellige strukturer i mit hår. *Hahaha* Og så fik jeg også bekræftet at jeg er stæreblind. Vidste det godt i forvejen, og har også lagt mærke til at det er blevet værre i løbet af årene, men.. var ikke klar over hvor slemt det faktisk er. Langsynet på det ene øje og nærsynet på det andet. Og så har jeg en bygningsfejl oveni også. Jo jo.. Der er ikke noget at sige til at jeg ikke kan se en skid. :P Så jeg fik et par gyselige briller på og tog en selfie for at deltage i en konkurrence om et par briller. Håber dog at jeg selv kan vælge hvis jeg ender med at vinde. Billedet kan I se på min Instagram. Og ja.. Det er virkelig et dårligt billede. Men what the heck.. Klovn må man gerne være en gang imellem.

Det har været en virkelig skøn dag - selvom den også har været ret dyr. Havde slet ikke forventet at købe noget i dag, men.. tja. Der var bare et par ting jeg ikke kunne tage hjem uden. Så jeg fik brugt en masse penge, vi fik gået en masse og vi er en dejlig oplevelse rigere. Slet ikke dårligt.

Sidst men ikke mindst så får I lige lidt fotospam fra vores tur. Håber I har haft en god Lørdag.


3 kommentarer:

 1. Jeg kan faktisk slet ikke fatter hvor positivt overrasket jeg er blevet over den dejlige oplevelse det har været.

  Det må vi helt sikkert prøve igen en anden dag..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt. :D Og ja.. det skal vi så meget gøre igen en anden gang. :) Og næste gang hedder det jo Egeskov Marked.

   Slet
  2. Åhh ja det glæder jeg mig virkelig også til :D

   Jeg har også sagt til min Mor at hvis hun en anden gang ser sådanne billettere, så vil vi meget gerne ha dem.. :D

   Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)