Bryn produkter fra Depend Cosmetics

Modtaget som gave - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.
Så er det igen blevet tid til at kigge på lidt Depend Cosmetics produkter, og denne gang er det nogle bryn-sager. Jeg købte selv en pomade for noget tid siden, men opdagede at den var sort da jeg kom hjem. Så den kan jeg desværre ikke bruge til hverdag. Den kan dog måske bruges til nogle af mine mørkere og dystre looks, men tja.. Tror jeg skal have købt nogle andre også, så jeg også kan få testet dem godt ud. Men indtil da, så har jeg fået lov til at teste disse brynpenne, som findes i både tynde og en lidt tykkere dråbeformet version.

Fordi jeg godt kan lide at mine bryn har en ombre effekt, så har jeg fået to brune nuancer hjem. En der hedder "Taupe" og en der hedder "Medium Brown". "Taupe" har jeg været glad for at bruge inderst i brynet og bruge den som en form for blød overgang, og så bruger jeg "Medium Brown" til at "tegne" hår med - så det rent faktisk ser ud som om jeg har lidt hår. For dem har jeg ikke ret mange af. Jeg ville dog ønske at den tynde var lidt tyndere, for jeg synes ikke rigtig at mine påtegnede hår bliver tynde nok, men.. så må jeg bruge en af mine gamle brynpenne og spidse den godt og lige få tegnet de lidt tydligere og "skarpe" hårstrå.

Jeg er faktisk mest til den tynde version af disse brynpenne. Tror det skyldes, at jeg jo ikke rigtig har nogle bryn, og derfor synes det er en smule svært at styre den dråbeformet. Den fungerer dog okay til at "fylde ud" på de brede steder, men lige så snart jeg skal have ordnet "halen", så går jeg over til den tynde. Så jeg får brugt begge versioner, men føler mig mest sikker med den tynde.

Jeg har som sagt også en pomade eller gel, og som I kan se her så er den sort. Jeg har testet den et par gange, og jeg er faktisk ret imponeret over den. Har fået en brow brush med, som jeg kan bruge til pomader/gels, så nu skal jeg bare have købt lidt andre farver, så jeg også kan teste den type bryn-produkt. Rigtig mange går faktisk over til kun at bruge sådan et produkt til deres bryn, så der må være noget om hypet. Og det har jeg tænkt mig at undersøge nærmere. Lige så snart jeg har fået købt mine rigtige farver, så kommer jeg med en lille anmeldelse her på bloggen.

Men indtil da, så synes jeg lige at I skal se swatches af de produkter jeg har lige pt, og selvfølgelig se brynpennene i brug. :) Øverst er bryn pomaden, og derefter pennene i de to farver og de to varianter (tynd og bred), og sidst men ikke mindst mit bryn efter brug af pennene.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)