Min Væg Dekoration på altanen - Strand fund

Der er efterhånden nogle stykker der gerne har ville kigge nærmere på min væg dekoration ude på altanen og gerne ville høre hvordan jeg har lavet den. Og det er nu ellers meget simpelt, men derfor får I alligevel en lille beskrivelse af processen i dette indlæg samt en liste over ting jeg har brugt. Jeg føler ikke helt at jeg er færdig med den - it's a work in process - men derfor får I alligevel lov til at se den tæt på.

Da det jo er en dekoration der er inspireret og lavet af ting jeg har fundet på stranden, så skulle grenen også findes der. Denne fandt jeg på Lyø en Sommer jeg var med mine forældre derover. Den har den helt perfekte længde og så er den i en lys farve så den passer perfekt i min stil.

I hver ende har jeg bundet en strandsten på for at give det lidt tyngde. Dette hjælper til med at holde den stabil og "lige". Derudover så skulle der også lidt forskellige muslingeskaller på og hvad jeg ellers kunne finde. Der er også lidt prismer på og det er for at få det til at se mere levende ud når solen skinner på dem. Det ligner lidt vand der glitrer på væggene. Jeg har også tilføjet en lille sten med et hul og et par stykker glas der er blevet slebet blødt af vandet og sandet. Vil gerne have meget mere glas på, men det er svært at finde heromkring. Der mangler nemlig noget farve. Så grønne og blå nuancer er jeg på jagt efter. Og sidst men ikke mindst, så er der også kommet et par søstjerner på. De er dog blevet købt på nettet. Dem har jeg ikke selv fundet. Det samme gælder skallerne i de brune og grønne nuancer.

Som sagt så er jeg ikke færdig med den, men det bliver jeg nok på et tidspunkt.

Jeg har også valgt at have en stor krukke stående derude, hvor alt det andet strand-relateret bliver smidt i. Der er også nogle stykker glas, men har valgt at lade dem ligge deri for netop også at tilføje lidt farve dertil. Og så er der et par søpindsvin og lidt vættelys. Elsker de små detaljer og der kommer hele tiden lidt mere derud. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)