Der buzzes BIC Soleil Bella Shavere igennem Buzzador

Disse produkter er blevet tilsendt til test igennem Buzzador. Det er 100% mine egne meninger.
Så er det igen blevet tid til at buzze for Buzzador, og denne gang er jeg blevet valgt til at teste disse BIC Soleil Bella Shavere, som jeg faktisk kender en del til i forvejen. Vi har buzzet dem før, og har faktisk ikke brugt andet siden. Og jeg har for noget tid siden brugt den sidste jeg havde, så det passede meget fint, at det lige var den kampagne jeg fik lov til at være med til.

I pakken var der en lille BIC Soleil Lady Shaving Gel, en pakke med tre skrabere der kan bruges omkring 15-20 gange og 10 enkelte der kan deles ud til venner og bekendte. Jeg har allerede delt et par stykker ud. Det er jo Sommer(ish), så det er tid til at få luftet stængerne en smule. Og det betyder også at de skal forkæles en smule og shaves.

Så nu skal der deles lidt ud og så skal jeg gøres Sommer-klar. :D

#SoleilbellabuzzDK #BICsoleilbella #buzzador

Hvis du selv skulle have fået lyst til at blive en Buzzador, så kan jeg fortælle at det er 100% gratis! Så smut ind og tilmeld dig allerede i dag. Men vær opmærksom på, at der godt kan gå lidt tid før du får tilbudt den første kampagne. Det kommer nemlig meget an på de interesseområder du taster ind. Og når du så er kommet igang, så kommer det også an på hvor seriøst du tager det. Jo mere du buzzer og deler på de sociale medier, jo mere oplagt er du for de forskellige kampagner. Tilmeld dig ikke hvis det bare er for at få en masse gratis ting. Grådighed giver dig ikke flere kampagner.

Så hvis du tænker det kunne være spændende at teste lidt nye produkter af en gang imellem og dele dine erfaringer og nogle af produkterne med venner, familie og bekendte, så smut ind og tilmeld dig. Vær en del at testpanelet og hjælp de forskellige brands med, at få spredt budskabet om deres produkter, og del din feed-back online og i din omgangskreds.

Jeg har været en Buzzador siden 2008 og jeg kan varmt anbefale det. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)