#GoodieBoxDK Juni 2017 - "Festival Fever"

(Reklame) Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Så er det blevet tid til at kigge lidt nærmere på denne måneds Goodiebox. Temaet denne måned er "Festival Fever", og det betyder, at de produkter der gemmer sig i boxen egner sig specielt godt til Sommerens festivaller eller bare til de forlængede weekender i Sommerhus eller lign. :D

Nu skal jeg selv ikke nogle af delene, men derfor kan man godt bruge nogle produkter der er nemme at have med på farten, så lad og kigge lidt på hvad der gemmer sig i boxen.

● Bioderma - Sensibio H2O Solution Micellaire - Jeg elsker produkter som dette, men har endnu ikke prøvet nogen fra Bioderma. Har dog hørt at de skulle være fantastiske. Og jeg må indrømme at .... folk har ret. Ved dog ikke om jeg vil sige at denne er bedre eller dårligere end de andre jeg har prøvet, men derimod nok lige så god som de andre. Den gør hvad den skal og efterlader huden lækker og ren efter brug. Og så er det en fin lille størrelse man kan have med i weekendtasken. Helt klart en fordel.
Full size (100 ml) - Vejl. pris 79 kr

● ModelCo - Blush Cheek Powder - Denne blush har jeg allerede - fik den i en anden beautybox - også i den samme farve. Så jeg tror denne bliver gemt til en giveaway eller noget på et tidspunkt. Den har en fin peach-farve de kalder "Peach Bellini" som også har lidt gyldent skær over sig. En rigtig fin farve uden at være alt for shimmer-agtig. Det gør den langt mere anvendelig end som så mange andre shimmer-blushes. Jeg bruger ikke min ret ofte, da jeg ikke rigtig bruger blush, men.. det er helt klart en rigtig fin farve at bruge her om Sommeren.
Travel size (3,5 g) - Vejl. pris 149 kr for 8 g

● Girlz Only - Dry Shampoo, Dawn 'til Dusk - Hmm... Jeg er ikke den store fan af dry shampoo.. Synes håret bliver virkelig ubehageligt at røre ved når man har det i, og så synes jeg personligt ikke at denne type produkter gør noget som helst godt for mit hår. Når det kommer til det med at holde håret "rent" og ikke se fedtet ud altså. Men der er rigtig mange der bruger det og sværger til det, så det skal nok falde i en masses smag. :) Det eneste jeg har fundet en dry shampoo nyttig til, er at give en smule fylde i håret når jeg vælger at gøre noget mere ud af en frisure. Det sker ikke så tit, men det kan den måske bruges til. Den har også en ganske behagelig duft. Så det er ikke helt skidt hvis det fungerer for en. Denne virker heller ikke til at være alt for.. "kalk"-agtig og efterlader ikke ens hår "gråt", såå.. den er allerede det mere brugbar end som så mange andre jeg har prøvet.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 39 kr

● Emité Makeup - Nail Lacquer - Mine negle er desværre alt for smadret til neglelak, men hold da op hvor har denne en fin farve! Den er dog utroligt tynd i konsistensen, og skal have mange lag før den dækker 100%. Dét er jeg ikke så stor fan af. Den tørre dog forholdsvis hurtigt, så man skal ikke vente i en evighed på det, men.. tja.. Det trækker lidt ned at den er så tynd. Men igen - en super fin Sommer-farve.
Full size (11 ml) - Vejl. pris 99 kr

● L'Oréal - Pure Clay Glow Maske - Denne har jeg allerede i en full size, og jeg elsker den! Jeg er stor fan af muddermasker, og at det er en kul maske er bare et kæmpe plus for mig. Den er nemlig rigtig god til uren hud og renser super godt i dybden og efterlader huden lækker og blød. Ja tak!
Tester - Vejl. pris 99,95 kr for 50 ml

● Bellápierre - Mini Kabuki Brush - Kabuki børster kan bruges til flere forskellige ting, men denne kan man jo passende bruge til den blush der var med i boxen. Deruover så er den også god til pudder og generelt powder produkter i ansigtet. Jeg har selv et par stykker efterhånden, så har egentlig ikke brug for endnu en, men.. tja.. Denne virker nu egentlig ret lækker og blød, så måske jeg skal skifte den ud med en af dem i lidt mindre god kvalitet jeg har i min samling. :)
Full size - Vejl. pris 189 kr

● RSFU - Intim Easy Shave Gel - Shaving gel kan man aldrig få for meget af hvis I spørger mig. Og især ikke når det er en der også er god til de mere intime og sarte steder på kroppen. Så denne er jeg ret glad for at få med i boxen. Også selvom det ikke er en full size, for det gør den det nemmere at have med i weekendtasken. Denne er som sagt rigtig god til den sarte hud og intim områderne, da den også reducerer den irritation (knopper og klør) man godt kan få efter man har brugt en shaver. Det skal dog lige siges, at hvis man bruger en for brugt shaver, der burde være blevet skiftet ud for flere brug siden, så hjælper denne gel ikke. Så vær opmærksom på at skifte shaveren ud regelmæssigt. På den måde kan du også reducere irritation.
Travel size (40 ml) - Vejl. pris 54,95 kr for 150 ml

● Goodiebox - Hårbånd - Den sidste ting i boxen var dette hårbånd. Farven er ikke lige min smag, men det er da en fin Sommerfarve hvis man er til rosa. Dog synes jeg ikke specielt godt om denne type hårbånd. De sidder hvor de skal de første 5 sekunder og så glider de op og af igen. Har enten et får "småt" baghoved eller også er mit hår bare alt for tyndt og glat til at det kan fungere. Ville dog ønske at jeg kunne bruge dem, men.. nope.. Så det må vist også finde en ny ejermand en dag.
Full size - Vejl. pris 69 kr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)