Skøn overraskelses bogpakke fra LoveBooks - "Love is War" af R. K. Lilley

Postbilen var forbi i dag. Troede det ville være BeautyBoxen fra LookFantastic - og lad mig lige sige at OMG hvor jeg glæder mig til at modtage den! Designet på Juli boxen er TO. DIE. FOR! - men pakken jeg i stedet modtog var en overraskelses bogpakke fra LoveBooks. Se dét var satme heller ikke dårligt! Så kan jeg godt lige overleve at det ikke var BeautyBoxen der kom i dag. ;)

Bøgerne jeg modtog er "Love is War"-duoserien af R. K. Lilley. Det er en kærlighedshistorie set fra begge hovedpersoners perspektiv - Første bog fra Scarletts synspunkt og anden bog Dantes. Glæder mig helt enormt til at læse dem, men skal lige være færdig med den krimi-serie jeg er igang med pt. Derefter er det disse bøgers tur. Er spændt på at se om R. K. Lilley bliver endnu en favorit forfatter når det kommer til kærlighedsromaner. Men det er jeg nu ret sikker på at hun bliver. Er endnu ikke blevet skuffet over nogle af de forfattere som LoveBooks har valgt at udgive bøger fra, så det er nok ikke helt skævt. Under alle omstændigheder, så glæder jeg mig meget til at komme igang med disse.

Mange tak LoveBooks!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)