Månedens Favoritter - Juni 2017

Så er vi nået til den sidste dag i Juni måned, og det betyder også at det er blevet tid til at kigge lidt på denne måneds favoritter. Det er ikke den store pulje denne gang, men det er til gengæld nogle ting jeg har været virkelig glad for. Så lad os kigge lidt nærmere på dem.

Jeg er gået hen og har forelsket mig hovedkluns i disse Coconut Water & Aloe Vera Gel shampoo og balsam fra Garnier. De dufter helt fantastisk og så bliver mit hår altså bare så lækkert når jeg bruger dem. Desværre har jeg ikke kunne finde dem nogen som helst steder i butikkerne her i Faaborg, så jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Er faktisk ved at være pænt desperat. I. NEED. MORE! Så det må jagten gå ind på i dag når jeg er i Odense.

Jeg har også været rigtig vild med min nye Morphe 35F Palette. Ohhhh my hvor er det altså bare nogle skønne farver. Nu glæder jeg mig endnu mere til Efteråret, hvor ingen vil kigge mærkeligt på mig når jeg vælger at lave nogle lækre smokey-looks med den. :D Det er måske ikke lige så Sommer-agtigt. Men derfor har jeg nu alligevel brugt den et par gange, og hvor jeg dog elsker den!

Jeg er også blevet rigtig glad for min Olielampe fra Ashleigh & Burwood, som I kan læse om i dette indlæg. Jeg er positivt overrasket over hvor meget duft den spreder og hold da op hvor skal jeg bare have fat i nogle flere duftolier nu. Især den "Garden Mint" som jeg fortrød at jeg ikke fik med ved mit køb. Så det kan være jeg køber den hjem i næste måned. Måske endda med nogle duftpinde eller noget. Denne olielampe er helt klart et af mine bedste køb på det sidste.

Endnu et køb jeg er glad for at jeg lavede er mine The Body Shop produkter og heriblandt denne "Piñita Colada" body sorbet. Jeg freaking elsker den duft! Kan slet ikke anbefale den nok. Og jeg ønsker stadig at de laver en shampoo, balsam, håndcreme osv med denne duft. Jeg vil opløses i den! *Haha*

En ting jeg ikke kunne få med på billedet, da den sidder på min telefon og var til opladning, da jeg tog billederne, er min Popsocket. I kan se den på billederne i dette indlæg. Jeg var lidt skeptisk i starten, men valgte alligevel at købe en hjem. Og hold da op! Jeg kan ikke forestille mig ikke at have den på min telefon længere. Det er så lækker en gadget at have. Min telefon er så meget nemmere at have med at gøre når jeg skal multitaske, og så er det en holder i sig selv, så man kan have telefonen "stående" på bordet. Og så har jeg ikke én eneste gang tabt min telefon siden jeg fik den sat på. Dét er et mirakel i sig selv, for jeg smed altid rundt med den, fordi jeg er så klodset. Så jeg skal helt sikkert have købt nogle flere hjem.

Jeg har fået læst en del i denne måned, og det er faktisk også endt med, at nogle af de bøger er endt i min pulje denne måned. Den første er "Det ender med os" af Colleen Hoover, som I kan læse min anmeldelse af i dette indlæg. En barsk men så sandelig også varm og elskelig historie. Colleen Hoover kan bare det der!

Og så er jeg også blevet en smule forelsket i serien "Losing it" af Cora Carmack. Denne kan I også læse en anmeldelse af i dette indlæg. Tre forskellige kærligheds historier, som har en rød tråd til hinanden. Elsker den slags. Og ja.. Alle 4 bøger er fra LoveBooks. :D

Sidst men ikke mindst så bliver jeg simpelthen også nødt til at nævne TV-serien "Scorpion". OMG!!!!! Den startede på Kanal 5 i Tirsdags, men jeg besluttede mig for at se første sæson på Netflix for et par uger siden, og har siden haft abstinenser. For de har kun den første sæson!!! Og der er pt. 3! De kan ikke være bekendt ikke at have de andre online også. Og fjerde sæson starter i September. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind. *Hahahaha* Så meget er den serie kommet ind under huden på mig. Se den!!!

4 kommentarer:

 1. Kan se at du har det lige som mig. ELSKER Scorpion. Det er den vildeste serie til dags dato. Glæder mig så meget til sæson 2 kommer. Men vi tror desværre at vi kommer til at vente 😊😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja!!!! Jeg er ved at gå ud af mit gode skind fordi jeg så gerne vil se noget mere.. Især nu hvor jeg ved at der er to sæsoner mere og at 4'eren starter til September. Er snart så desperat at jeg er ved at overveje om jeg skal tilmelde mig noget udenlandsk streaming så jeg kan se dem. :P

   Slet
 2. Oh my! Piñita Colada" body sorbet, den skal helt afgjort indkøbes og prøves - Lyder vild lækker.

  http://cewoliving.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig også lækker. :D Så det kan du roligt gøre hvis du kan finde den.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)