The Body Shop produkter med skønne Sommer dufte

Her på det sidste har jeg købt en del i The Body Shop. Det var ikke planen, men da de pludselig havde Piñita Colada produkterne på lager igen, så måtte jeg altså bare have nogle flere. Og siden er der kommet lidt flere ting til samlingen grundet nogle rabatter og halv pris i en kort periode. Så nu ligger jeg inde med tre varianter jeg er blevet ret vild med. De tre I ser på billederne her. Det er efter min mening tre perfekte Sommer dufte.

Piñita Colada er helt klart min favorit. Jeg købte en shower gel og en lille body butter sidste år, og jeg fortrød så meget, at jeg aldrig fik købt mere inden de var udsolgt. Så da jeg så at de var tilbage denne Sommer, så måtte jeg bare have noget mere hjem. Det blev til endnu en shower gel, en body sorbet og en stor body butter. Jeg er dybt afhængig af denne duft, og jeg har i mange år været forelsket i kombinationen af ananas og kokos, så denne variant er perfekt i min verden. Ville dog ønske de også havde lavet en hånd creme og måske en body mist.

Virgin Mojito er også en af de varianter jeg ser som en god Sommer duft. Kombinationen af lime og mynte er dejlig frisk og ja... dufter ret meget af Mojito som navnet også antyder. En drink som helt klart hører Sommeren til. Dog holder duften af disse produkter ikke så længe som Piñita Colada, men den dufter skønt så længe den hænger ved. Og så kan man jo altid lige smørre sig lidt mere ind hvis det er. ;) Og en body butter ville nok holde på duften lidt længere end body sorbeten, så hvis man har været så heldig at få fat i sådan en, så kan man nyde det lidt længere.

Almond Milk & Honey er den sidste variant, som jeg ser som en skøn Sommerduft. I hvert fald af de varianter jeg selv ejer. Denne kunne dog også være perfekt på Sensommeren eller start Efterår, da den har en varm og lidt... jah.. jeg synes bare den kunne være god på den tid af året også.
Denne variant kan man få i mange flere produkter end de to forrige og jeg kunne godt finde på at anskaffe mig nogle flere. Denne "serie" er især velegnet til folk med følsom og tør hud, og jeg har fundet ud af at den fungerer super godt sammen med min psoriasis. Så skal helt klart have kigget lidt mere på nogle af de andre ting. Og så dufter de skønt. Det er ikke en kraftig duft, men den er behagelig og varm. Fantastisk. :D Kan varmt anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)