Kærlighed på fulde hammer - "Losing it"-serien af Cora Carmack

Så kom jeg langt om længe i besiddelse af alle tre bøger i "Losing it"-serien af Cora Carmack, og jeg fik dem læst på ingen tid. Jeg slugte dem råt lige nøjagtig som jeg gjorde med den fantastiske serie af Stephanie Perkins. De er skrevet lidt på samme måde, og det er jeg faktisk gået hen og blevet ret stor fan af.

Og så er jeg generelt bare stor fan af at Lovebooks har valgt at give os så fantastiske bøger at læse i! Seriøst. Havde det ikke været for dem, så havde jeg nok ikke skænket bøger som disse ret meget tanke. Så tak for det! I har givet min læse-lyst så meget mere liv.

Bøgerne er som sagt skrevet meget alla Stephanie Perkins bøger ”Anna og Det Franske Kys”, "Lola og Naboens Søn" og "Isla og Jagten på Lykke". Hver bog er dedikeret til én person i deres lille vennekreds, og så følger vi dem i hvert deres jagt på kærlighed og fremtid efter studierne.

I "Som Stjernerne Står" er Bliss hovedpersonen og hun er den lidt mere stille type i deres vennekreds. Og ikke nok med det - hun er jomfru. Hun vil ikke færdiggøre sit studie uden at have haft sex, så hendes veninde Kelsey er fast besluttet på at Bliss skal have et one-night-knald, så hun slæber hende med i byen. Her møder hun den britiske fyr Garrick. Men Bliss får kolde fødder og efterlader ham nøgen i sin lejlighed. Og som om det ikke var pinligt nok, så viser det sig at han er hendes nye dramalærer.

Vi følger skiftevis Bliss og Garrick fra kapitel til kapitel og får indblik i deres tanker og følelser for hinanden. Deres frustrationer, længsel efter hinanden og deres frygt. Nogle gange kan man godt blive en smule frustreret selv over deres måde at håndtere tingene på, men der er ikke mangel på spænding helt til det sidste.
Mon Bliss får taget sin mødom? Bliver det med fyren hun drømmer om? Det må I selv læse. :)

I "Som Sendt Fra Himlen" følger vi Bliss' ven Cade. Cade har været forelsket i Bliss længe og er nu knust over at han ikke fik chancen hos hende. Men han lader hende gå. Som han gør med alt andet der ikke lykkedes for ham. Men han er dog alligevel fulgt med Bliss til en ny destination. Det begynder han dog at fortryde en smule, for han er ikke lykkelig. Lige indtil en spændende fremmede dumper ind i hans liv. Max Miller. Max er en pige med vildt temperament, masser af tatoveringer og fræk som *bip*. De kunne ikke være mere forskellige.

Vi følger igen skiftevis Cade og Max fra kapitel til kapitel, og følger blandt andet Cade i hans fascination af denne nye og spændende kvinde. Hans problematikker med at finde ud af hvad Max vil, hans egne følelser og hvad han vil have ud af dette nye spændende bekendtskab. Max står også i et dilemma. Hendes forældre ønsker en helt anden fremtid for hende, som ikke indeholder musik og - hvad de mener er spild af tid - ændring af ens fysiske udseende. Max er også i et forhold. Et forhold hun tror er det rigtige for hende, men som hun så småt begynder at tvivle på. For denne Cade dukker hele tiden op i hendes tanker. Og hun har svært ved at skubbe ham fra sig. Men hun har brug for ham. For hendes forældre er dukket op på uanmeldt besøg. Og hun har brug for en kæreste der kan være perfekt i deres øjne.
Spændende bog og hold da op hvor bliver man frustreret undervejs. *Hehe* Men skøn historie som man kun kan blive en smule forelsket i.

I "Som Du Ser Mig" følger vi veninden Kelsey, som har besluttet sig for at rejse rundt i Europa efter studiet. For at finde sig selv og for at finde ud af hvad hun vil med sit liv. Hun nyder friheden, byturene, fyrene og de smukke steder hun besøger. Men hun er ikke lykkelig. Hun føler ikke rigtig at det lever op til hendes forventninger. Og en dag møder hun Jackson Hunt, som overtaler hende til at prøve at opleve dette nye og spændende eventyr på en helt ny måde. Nemlig hans måde.

Her følger vi kun Kelsey igennem hele bogen, men det betyder ikke at vi ikke lærer Hunt at kende, for undervejs begynder hans historie også at dukke op. Kelsey får øjnene op for så mange nye muligheder, følelser og glæde. Men der gemmer sig et mørke i hende, som trækker hende tilbage når det begynder at blive alt for godt. Især da hun indser at hun bliver mere og mere glad for denne fyr. Men hun kender ham ikke rigtig, og hun begynder at tvivle på hans hensigter. Han gemmer også på en hemmelighed, som kan true deres nye forhold. Så samtidig med at Kelsey prøver at finde ud af hvordan hendes fremtid skal se ud, så bliver hun også i tvivl om, om hun nogensinde bliver klar til at lukke en anden person ind i sit liv. Og kan Hunts hemmelighed være nok til at ødelægge det? Eller kan det blive springbrættet for Kelsey til at tage den hårde beslutning og åbne op for det mørke hun går og gemmer på?

Jeg har nydt disse bøger. Cora Carmack kan i den grad vække nogle følelser i mig, og hold da op hvor skriver hun bare godt. Der er masser af humor, sårbarhed og man kan nemt leve sig ind i hendes historier. Fantastisk. Jeg kan varmt anbefale andre at læse disse bøger. Man kommer igennem dem på ingen tid fordi de bare fanger en fra første til sidste side. Perfekte kærlighedsbøger.

Min Goodreads rating:

2 kommentarer:

  1. Den serie er SÅ skøn! Min favorit er helt klart bog nummer to <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja 2'eren er også helt klart en af mine favoritter. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)