Så fik jeg endelig købt Drops of Youth - Youth Liquid Peel fra The Body Shop

Da The Body Shop kom ud med deres forskellige liquid peels havde jeg svært ved at tro, at de var så effektive, som de skrev på nettet. Så jeg besluttede mig for at tage ind og teste det på mig selv i Maj måned, da jeg alligevel var i Odense for at komme på sygehuset. Og hold da op! Jeg blev simpelthen så imponeret. De exfolierede huden super godt og der kom en masse døde hudceller med af. Og det er en gel! Fantastisk. Dog var jeg lidt i tvivl om om min hud kunne tåle det, så jeg fik en prøve hjem af både "Vitamin C" og "Drops of Youth". Det var de to jeg blev anbefalet til min olierede hud med acne og psoriasis. Og jeg forelskede mig ret hurtigt i dem. Derfor besluttede jeg mig for at købe den ene her i sidste uge, da jeg igen var i Odense for at komme på sygehuset.

Da jeg havde 150,- på mit medlemskort besluttede jeg mig for at købe deres Drops of Youth - Youth Liquid Peel. Det er den dyreste af de to jeg blev anbefalet, så når jeg alligevel kunne spare en masse penge på den, så var det den valget faldt på. De havde selvfølgelig også en masse tilbud på sidste års Jule kollektioner og damn det fristede meget, men jeg måtte beherske mig. Men har de stadig de produkter d. 1 August, hvor jeg igen skal på... ja I gættede rigtigt - sygehuset, så kan det godt være at jeg køber lidt der. Men denne gang blev det altså denne peel.

Det er som sagt en liquid peel og den fjerner døde hudceller. Der anbefales at man bruger den 2-3 gange om ugen på rengjort og tør hud og den skal så masseres ind og derved fjerner den så de døde hudceller. Det sker super hurtigt og det er faktisk ret tilfredsstillende at se de små fnuller af hud der gnubbes af. Jeg skyller så ansigtet og huden efterlades super lækker og blød. Jeg gør det et par gange på de områder hvor jeg har psoriasis, da jeg jo har ekstra mange døde hudceller der, og det er vildt så meget der kan blive ved med at komme med af. Glæder mig til at se om jeg med tiden på denne måde kan holde de tørre flager i ansigtet nede ved hjælp af sådan en liquid peel her.

Jeg er helt sikkert blevet overbevist og det er ikke sidste gang at jeg køber en af deres liquid peels. Forhåbentlig er det noget der bliver fast i deres sortiment, ellers må jeg på jagt efter en anden. Men denne kan jeg i den grad varmt anbefale jer at prøve. Og hvis I er lidt usikre på om I kan tåle dem, så tag ind i en fysisk butik og hør om ikke I kan få en lille prøve med hjem. ;)

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)