Prøver at vende en ordentlig portion irritation til nogle gode tanker

Jeg er i et sært humør for tiden. Kan ikke rigtig finde ud af hvad det skyldes, men jeg er nede i et lidt trist hul. Men det skal ikke have lov til at styre mig. Jeg er irriteret over ikke at få hjælp på sygehuset. Jeg er irriteret over at ting jeg har bestilt for flere måneder siden stadig ikke er nået frem. Jeg er irriteret over at jeg konstant bliver forstyrret i mine planer. Jeg er irriteret over at jeg ikke kan læse hurtigt nok, for der er så mange bøger jeg gerne vil læse! Jeg er irriteret over at jeg er så irriteret. *Hehe* Brok brok brok.. I know.. Men det er rent faktisk ting der fylder meget i mit hoved, og en gang imellem er det godt at komme ud med det.

Men jeg bliver nødt til at fokusere på de gode ting der venter i denne måned. Min søster kommer snart til Fyn igen, og så står den på loppemarked-hygge i Kirkeby (Håber vi i hvert fald ret meget på). De lover godt vejr igen, så jeg kan sidde og hygge ude på altanen sammen med Prinsen. Jeg skal have frisket håret op senere denne uge. Jeg kan trods alt læse en smule uden at miste fokus. Jeg skal ikke på sygehuset denne måned. Min kusine har været på besøg i dag sammen med kæresten. Har fået en forsinket fødselsdagsgave, som jeg glæder mig til at gøre brug af denne måned. Der skal nemlig shoppes lidt. ;) Og så ser jeg bare frem til (indtil videre) en måneds ferie hvor jeg ikke skal rives rundt til alt muligt. Så det gode vejr må gerne blive når først det kommer igen. For nu vil jeg holde en smule Sommerferie.

Her til aften sidder jeg og nyder lidt sødt til ganen og en kop varm mokka med kakao i. Har lige færdiggjort denne bog I ser på billedet, og vil her til aften gå igang med den næste i rækken i den serie. Og så kører filmen "John Carter" i baggrunden. Har faktisk aldrig set den før, så det kan være bogen bliver liggende indtil jeg skal ind i seng. Den ser ret spændende ud. Så ja.. Op med humøret, på med smilet og så er det bare med at nyde den smule sol vi får de kommende par dage. :D

6 kommentarer:

 1. Dejligt at du prøver vende tankerne lidt, til noget mere positivt.. Det kan være pisse svært, men man skal jo starte et sted. Jeg husker det fra mig selv, da jeg var inde i en rigtig dårlig periode. Besluttede mig for at jeg ikke gad være den person og at jeg ville være så positiv at folk ville blive træt af.. Det skøre er at jeg hadet det i starten, men så begyndet jeg faktisk at blive positiv helt automatisk.. Wierd ikk..:P

  Du må gøre en masse ting som gør dig glad søde.. Det skal nok komme og de der ting man ikke kan gøre noget ved, ud til højre med dem.. Og så hold fokus på det du rent faktisk kan gøre..

  Jeg synes det er så modigt af dig at fortælle åbent om det, det er en start.. Gad godt se dig lave sådan en list eller nogle facts, som viser hvordan du kan prøve få det lidt bedre.. hvad skal der til og hvor kan du starte..

  Håber du får en dejlig uge.. <3

  Kæmpe kram herfra.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fandens svært. De dumme tanker banker kraftigt på. Men jeg bliver nødt til at kæmpe imod dem. Vil ikke have min Sommer ødelagt. /: Håber dog at jeg kan finde nogen at tilbringe lidt tid sammen med, for jeg kan mærke det nok er det der er løsningen i år.

   Puha.. sådan en liste er pt. stadig svær at skrive ned. For jeg ved endnu ikke helt hvad der skal til. Men idéen tager jeg til mig. ;)

   Slet
  2. Du skal bare sige til søde, jeg er altid frisk.. :D

   Det kan være rigtig svært at kaste sig ud i at blive mere social, husket det fra mig selv. Boede 3 år i min sengen og havde stort set kun kontakt igennem min computer.. Det er pisse hårdt, men det er sundt...

   Krammer..<3

   Slet
  3. Jamen du er da mere end velkommen til at kigge ned forbi en dag hvor vejret er lækkert. :)

   Slet
 2. Sender en masse knus og positive tanker til moster GiZmo herfra sofaen i Vamdrup <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Moster GiZmo takker mange gange og sender kys og kram fra sofaen i Faaborg. :D <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)