Fantasy-agtige vedhæng i cernit med ædelsten og krystal

Jeg følger et par stykker på Instagram der laver nogle helt utroligt smukke smykkevedhæng i ler, cernit og hvad der nu ellers findes derude til den slags. Jeg har sukket og savlet over nogle af deres ting længe, men de er sygt dyre. Så derfor har jeg længe gerne ville prøve at lave noget selv. Jeg fik bare aldrig taget mig tid til det. Indtil i dag.

Render stadig rundt med voldsomme rygsmerter, men jeg kunne lige holde ud at sidde i en bestemt stilling og lave noget kreativt i dag. Så jeg besluttede mig for at prøve at lave et par vedhæng i lidt Fantasy-agtig stil og selvfølgelig inkludere en ædelsten og en krystal jeg havde liggende. Der smuttede også et par perler i den ene, da jeg synes der manglede lidt, og her er hvad jeg fik lavet.

Begge er i natur-stil da jeg også gerne ville have lidt wicca over dem. Og så elsker jeg bare svampe da de er meget Efterårs-agtige. Godt nok valgte jeg at lave disse blå, men det var mest fordi jeg gerne ville have dem til at matche den ædelsten jeg skulle bruge i bunden på det vedhæng. Næste gang laver jeg et mere naturtro vedhæng - skal bare lige have fundet en krystal til det formål.

Det andet vedhæng er mere naturtro. Der er ikke rigtig noget Fantasy over det - udover krystallerne måske - men synes nu alligevel det er blevet ret magisk. Elsker sammenhængen af grene, blade og mos sammen med den klare krystal (og perler). Dette er nok dem mest wiccanske af begge vedhæng. Og hold da op hvor jeg elsker det! Den ene perle sidder godt nok lidt løst, men det er ikke noget noget lim ikke kan klare når det går galt.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver vedhæng som disse. :D


1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)