Nu har jeg endelig alle bøgerne i "Dicte Svendsen"-serien af Elsebeth Egholm

Hold da op hvor har det været en lang kamp at finde alle disse bøger i "Dicte Svendsen"-serien af Elsebeth Egholm. Jeg har jo gerne ville finde dem så billigt som muligt, så jeg har kigget i de forskellige genbrugsbutikker vi har her i byen, på forskellige loppemarkeder og i grupper på Facebook hvor folk sælger deres bøger. Jeg har længe manglet "Dødvægt", men fandt den langt om længe i en af de mange salgsgrupper på Facebook. Det tog et par år at nå hertil og nu kan jeg langt om længe komme igang med at læse dem.

Jeg elsker TV-serien så jeg har længe gerne ville læse bøgerne. Ved ikke hvor meget serien ligger op af bøgerne, men uanset hvad, så er jeg sikker på at jeg nok skal komme til at elske dem. Det bliver en af de næste større serier jeg skal igang med at læse. Tager lige noget fantasy først, og så er det Dictes tur. :D Jaaaaa hvor er jeg glad lige nu!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)