Jeg har læst "Love is War" af R. K. Lilley

Bøgerne er venligst tilsendt af Lovebooks.dk - Meningerne er mine egne. ("Sponsoreret")
For lidt tid siden modtog jeg en lækker overraskelses pakke fra Lovebooks og i den lå der disse to bøger - "Love is War" af R. K. Lilley. Jeg havde set andre skrive om dem, og blev virkelig glad for selv at få lov til at læse dem. Og hold da op hvor er det nogle spændende bøger. Masser af drama, kærlighed og overraskelser.

Vi følger Scarlett og Dante i deres følelsesladet krig imod hinanden. Mange følelser er i klemme og mange utilgivelige ting driver dem længere og længere fra hinanden. Og dog. Deres historie afsløres lidt efter lidt ved hjælp af tilbageblik på deres første møde og deres eksplosive kærlighed til hinanden. Dystre hemmeligheder og familiedrama fylder deres forhold og bliver grobund for deres dybe had til hinanden senere i livet.

Da de mødes igen efter nogle års adskillelse blusser deres følelser for hinanden igen op. Men hadet fylder stadig mest. Der er dømt krig og Scarlett vil ikke lade Dante slippe helskindet fra deres seneste møde. Han skal komme til at fortryde at han valgte at opsøge hende igen. Nu er det hans tur til at få knust sit hjerte i atomer.

Men Dante går rundt og gemmer på en dyster hemmelighed. En hemmelighed der har været altafgørende for de beslutninger han har taget. Beslutninger der rev dem fra hinanden. Men han kan ikke leve uden Scarlett. Kan hadet og hemmelighederne tilgives? Hvad sker der når sandheden begynder at dukke op til overfladen? Kan Scarlett tilgive Dante? Og kan Dante tilgive de ting Scarlett har udsat ham for i hendes hævngerrige krig?

Well... Lad mig bare sige at man i den grad sidder og bidder negle imens man læser om deres stormfulde kærlighedsliv. Helt klart et læs værd. Jeg kan varmt anbefale dem. Også selvom man til tider bliver voldsomt utålmodig og irriteret på både Scarlett og Dante igennem bøgerne.

Nogle gange har jeg endda siddet og råbt af dem fordi jeg ville have dem til at tage sig sammen. *Hehe* Men det har været med til at skabe stemning, så irritationen kunne jeg godt acceptere i forbindelse med disse bøger. Dog kunne jeg godt savne en mere detaljeret slutning. Synes den slutter ret brat. Uden at man hører hvad der skete. Man kan ane det, men man får ikke rigtig den forløsning man til tider kan have brug for. Men til trods for det, så er det en overraskende god historie. Så igen... den lidt flade slutning kan jeg godt leve med. :)

Min Goodreads rating:

2 kommentarer:

 1. Glad for du ikke afsløret for meget, er i gang med serien selv.

  http://cewoliving.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg aldrig i mine anmeldelser. :P Hader selv at få det hele afsløret. Jeg vil gerne have min interesse fanget men ikke få et helt referat af bogen. Så derfor skriver jeg mine anmeldelser på denne måde. :D Og hvor er jeg dog glad for at høre at det falder i god jord.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)