Makeup Look til "Sjælehenteren" af Katja L. Berger : Raven

I dag kan I finde en tutorial til dette makeup look på forfatter og blogger, Katja L. Berger's blog. Dette look er inspireret af hendes hovedperson, Raven, i hendes kommende bogserie "Sjælehenteren". Der er to looks mere og de bliver offentliggjort senere på måneden. ;)

Den første bog i "Sjælehenteren" udkommer i September, så der er ikke så længe til længere. Og jeg glæder mig så meget til at få læst den. Men indtil da kan I tjekke mine tutorials ud. Den første kan I finde på Katja's blog og der finder I også en liste over de ting jeg har brugt til looket. Kom direkte ind til tutorialen ved at klikke på billedet herunder eller linket øverst i dette indlæg.

Raven

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)