Lækkerier fra StarSkin - Kan nu også købes i Matas!

Delvist modtaget som vundet giveaway-præmie fra ClubMatas og gave fra StarSkinBeauty.com (Reklame).
For noget tid siden fik jeg en mail fra StarSkinBeauty.com med beskeden om, at man nu kan købe deres skønne masker og andre produkter hos Matas.dk! Fantastisk nyhed! Især fordi jeg er gået hen og er blevet ret forelsket i deres produkter.

Første gang jeg blev bekendt med brandet, var da jeg modtog deres Glowstar Peeling Puff i en Goodiebox. Hold da nu op hvor er den bare fantastisk! Ikke nok med at den har en lækker peeling effekt, men også fordi huden efterlades virkelig lækker takket være de ingredienser puffen ligger i blød i. Jeg er stor fan af denne!
Anden gang jeg modtog noget fra dem var det deres Smoothing Eye Mask som gemte sig i en BeautyBox fra LookFantastic. Den blev jeg også straks død forelsket i. Så da de skrev og spurgte, om jeg ville prøve nogle af deres sheetmasker takkede jeg straks ja tak. For de kan jo ikke være andet end fantastiske, nu hvor de to første produkter jeg har prøvet, viste sig at være en ren fornøjelse.

De sendte mig den fantastiske Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff (ja tak!) og derudover så fik jeg en Purifying Mud Face Sheet Mask og en Balancing Bio-Cellulose Second Skin Face Mask. Begge skulle egne sig specielt godt til min olieret hud med psoriasis og acne. Generelt skulle deres produkter egne sig til de fleste hudtyper. Fantastisk! Især fordi min egen er så problematisk og opfører sig som en snotforkælet møgunge med voldsomme humørsvingninger.

Og for at det ikke skal være løgn - dagen inden jeg modtog pakken fra dem, så fik jeg en besked fra dem på Instagram. Jeg havde nemlig deltaget i en konkurrence igennem ClubMatas for at forsøge at vinde et glow-kit til både min søster og jeg. Og hvad sker der? Den har jeg sørme vundet! Så der blev tilsendt lidt flere godter til os, og dem ser I også her. De har godt nok været længe undervejs - halvanden måned for at være præcis.

I den præmie var der også en Glowstar Peeling Puff, en Firming Bio-Cellulose Second Skin Face Mask, Brightening Bio-Cellulose Second Skin Face Mask og nogle Exfoliating Double-Layer Foot Mask Socks. Ikke helt dårligt hvis jeg selv skal sige det. Selvom det var pænt træls at skulle vente så længe på den.

Har I prøvet nogle af dem?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)