Anmeldelse af "Off-Campus"-serien af Elle Kennedy

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Elle Kennedy - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Sidste Sommer læste og anmeldte jeg "Briar U"-serien af Elle Kennedy her på bloggen og jeg var vild med den! Min mor havde rost den til skyerne og da jeg endelig kom igang med den, måtte jeg erkende at hun havde ret. Derfor blev jeg også super glad da jeg begyndte at modtage bøgerne i spin-off serien "Off-Campus" af samme forfatter fra forlaget Flamingo, for jeg var slet ikke færdig med sportstosserne fra Briar University.

Og nu har jeg langt om længe min anmeldelse af disse 5 bøger klar til jer.


"Aftalt spil"

Hannah har haft en hård start på sin ungdom og hun er stadig påvirket af den hændelse hun var udsat for til en fest for 5 år siden. Det påvirker hendes forhold til fyrene og mest af alt i sengen. Hændelsen har ødelagt sex for hende og derfor holder hendes kæresteforhold ikke ret længe. Men det vil hun gerne have ændret på. Hun bliver nødt til at komme sig over den angst der er til grund for hendes problemer. Og dette år på Briar University skal være året hvor det sker. Og hun har allerede udset sig en fyr. En fyr hun har været tiltrukket af siden han dukkede op første dag og som nu er hendes store crush. Nu skal hun bare have fanget hans opmærksomhed og interesse. Men hvordan?

Et forslag kommer fra en totalt uventet side. Den selvfede og irriterende ishockey-holdkaptajn, Garrett. Han er desperat efter hendes hjælp til lektielæsning da det går op for ham at han er ved at dumpe og derfor miste pladsen på ishockey-holdet og at hun er den eneste der kan hjælpe ham i den rigtige retning. Men det er svært at få hende overtalt. Derfor bruger han beskidte kneb. Han kan hjælpe hende med at fange sin drømmefyrs opmærksomhed i bytte for lektiehjælp. Et tilbud som Hannah ikke kan sige nej tak til. Heller ikke selvom hun på ingen måde har lyst til at tilbringe fritid sammen med denne belastende fyr og at det kræver at hun skal fake-date ham.

Det går dog hurtigt op for Hannah at Garrett slet ikke er som hun troede. Eller.. han er stadig super irriterende, men han er faktisk ret sød og behagelig at være i selskab med. Og han er rar at snakke med og overraskende god at spare med. Især når hun har brug for at komme af med nogle frustrationer over sin sangpartner. Måske kan hun bruge ham til flere ting? Måske til at øve sig med? Et tilbud som han ikke kan modstå. Men det viser sig hurtigt at udvikle sig til mere. Der er dog én ting som de begge er usikre på. Hvad betyder det? Hvad betyder de for hinanden? Hvad er det de har udviklet sig til? Og er det i det hele taget en god idé? Det er der i hvert fald én der er uenig i og det bliver en kæp i hjulet for dem. Måske er det bedst at stoppe det hele før det ender katastrofalt. For det kan ikke forsætte. Eller?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Lagt på is"

Logan er brandt varm på sin bedste vens kæreste, og det er efterhånden blevet super hårdt at være i selskab med dem. Derfor er han begyndt at gå ekstra meget til fester for at score piger, og det er ikke svært for ham. For pigerne sværmer om ham som var han fluepapir. Alle tøserne vil have et stykke af John Logan, den sexede ishockeyspiller fra Briar University. Pigerne er en god distration fra sin forelskelse, men også fra sin triste fremtid som han skal starte når han slutter på Briar om et års tid. En fremtid som ikke har andet end sorg, elendighed og ender med en knust drøm. Men den tid den sorg. Nu skal han afledes. Og da han ender med at banke på et forkert værelse finder han den bedst mulige afledning. En lækker førsteårsstuderende.

Grace har altid været den pæne pige, hvorimod hendes bedste veninde altid har været den vilde og modige. Og det er præcis det hun vil prøve at være på sit første år på Briar. Hun er træt af at være jomfru og den stille pige, så i år skal hun finde en lækker fyr som kan være startskudet til hendes nye jeg. Men hvem skulle det dog være? Hun er jo ikke ligefrem typen som drengene kigger længselfuldt efter. Svaret står pludselig en dag og banker på hendes dør. En fyr som hun aldrig troede ville være en mulighed. Slet ikke med hans rygte. Men nu står de her. Og til hendes overraskelse så er der ikke nogen problemer med at finde kemien frem. For han er i den grad interesseret. Men pga. en misforståelse så falder det lidt til jorden og de går skævt af hinanden. En misforståelse som skaber forvirring hos dem begge.

Grimme rygter og sårede følelser får Logan til at komme Grace til undsætning og det bliver starten på et uventet venskab. Og hans dårlige samvittighed gør at han gerne vil vise at han er værd at give en chance til. Men er Grace villig til det? Tør hun stole på at Logan rent faktisk er oprigtigt interesseret i hende? Interesseret i en jomfru og førsteårsstuderende når han kan få hvem end han peger på og jo egentlig er forelsket i en anden? Logan kæmper med tvivl, svære valg og en familie som trækker ham væk fra alt han drømmer om. Men da det ser mest sort ud får han banket noget fornuft ind i hovedet og han kan nu se sit mål klart. Han vil have Grace og han er villig til at gøre alt for at vinde hendes hjerte? Men er det for sent? Og kan han slippe ud af de triste og skræmmende fangearme som har sat kløerne på ham?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Dømt ude"

Allie dimitere snart fra Briar University og hun står med et rodet privatliv og en ukendt fremtid i sigte. Hun har nemlig lige slået op med sin kæreste for sidste gang - håber hun - og hun skal tage en stor beslutning mht. til hendes karriere. For skal hun følge sig hjerte eller skal hun tage det hun får tilbudt allerede nu? En masse svære valg og det gør det ikke lettere når hendes eks bliver ved med at presse på for at tage ham tilbage. Hun bliver nødt til at få det hele lidt på afstand. Og hun står pludselig i en situation hvor hun har brug for at komme væk fra sit værelse som hun deler med bedsteveninden, Hannah. Heldigvis får hun lov til at tilbringe nogle dage i venindens kærestes hus. Og hun bliver beroliget med at der i det mindste er to af ishockey-gutterne til stede så hun ikke er alene. Og vigtigst af alt - så skal hun ikke være alene med den manshore til Dean som springer på alt der har en puls. Men det viser sig hurtigt at han rent faktisk er den eneste hjemme den weekend. Eller alene er måske forkert sagt. Han har gæster. To meget nøgne kvinder.

Dean er glad for sex. Glad for kvinder. Og gerne mange af dem. Men ikke mere end en enkelt gang - højst to. Men da Allie dukker op øjner han muligheden for endnu en erobring. Men hun afviser ham blankt. Det gør det kun det mere spændende at forsøge at overtale hende. Og der skal kun lidt snak, alkohol og åbenhed til og så er forsvaret brudt ned. Lige indtil næste morgen. Allie er ramt af dyb fortydelse og dårlig samvittighed, men Dean har kun fået blod på tanden for at få mere af Allie. Hvilket overrasker ham. Men hun er nu den eneste der kan få ham op at køre og det vil han ikke vinke farvel til. Han må og skal overtale hende til at gentage deres tur i lagnerne. Og der skal ikke meget overtalelse til. For hun er mindst lige så tiltrukket af Dean. Selvom hun udemærket ved at hun ikke burde.

Og det skal holdes hemmeligt. Ingen skal vide noget. Men det bliver hurtigt svært at holde sig fra hinanden. Hvad betyder dette? Skulle det ikke bare være en affære? Allie har stadig sin jaloux og vrede eks i hælene og da han finder ud af hvad der foregår vælter hele Allies verden sammen. Og det er kun Dean der kan samle hende op igen. Men det kan han kun hvis de lader folk finde ud af hvad der foregår. Vil de kunne acceptere det? Vil Dean kunne klare at skulle have stemplet "kæreste"? Vil Allie kunne stole på ham? Vil han hende nok til at kæmpe for det? Og hvor stærkt er deres forhold når en dyb sorg falder ned om ørerne på dem? Det er ikke længere kun deres fremtid der kræver svære valg. Det er nu også deres nutid. Vil den være sammen eller hver for sig?

Min Goodreads rating:
★★★★★


"Kamp til stregen"

Sabrina har ikke samme baggrund som mange af de andre elever på Briar University og må derfor kæmpe ekstra hårdt for at passe ind. Hun bor sammen med sin stride bedstemor og afskyelige og klamme stedfar og hendes drøm er at komme ind på Harvard for at studere jura og flytte hjemmefra. Derfor kræver det at hun også arbejder en del ved siden af sin undervisning. Og det er hårdt. Hun har dårligt nok tid til at slappe af og ses med sine to bedste veninder. Men det er sidste år på college så det skal bare overstås. Og hun har planlagt sin fremtid ned til mindste detalje. Og planlægningen indebærer ikke at den sexede ishockey-spiller, Tucker, pludselig bliver en del af hendes fritid. Men et hurtigt engangsknald viser sig ikke at være nok. Og det vender op og ned på det hele.

Tucker vil ikke give slip på Sabrina nu hvor han har fået en fod indenfor hos hende og tiltrækningen er simpelthen for stor til at ignorere følelserne der bryder frem hos ham. Derfor kæmper han en indædt kamp for at overtale hende til at fortsætte hvor de slap den første aften. Også selvom det vil betyde at hans fremtidsplaner bliver nødt til at blive ændret. Og fremskudt. For der går ikke længe før de går fra at være to til at skulle være tre. Sabrina er blevet gravid. Et barn var ikke med i planerne for nogle af dem. Og da slet ikke så tidligt i deres liv. Men vil hun få det fjernet eller vil de skulle planlægge efter at skulle være forældre nu? Og hvordan vil venner og familie reagere på den nyhed?

Sabrina er bange. Bange for fremtiden og bange for sine følelser. For hun har ikke lyst til at ødelægge Tuckers fremtid. Men det er vel uundgåeligt? Medmindre hun holder ham på afstand? Men veninderne har andre planer. De vil have Sabrina til at vågne op og åbne op for Tucker. Lade ham være en del af hendes fremtid. For det vil han jo være uanset hvad. Men vil det kunne fungere? Vil han kunne elske hende? Og vil hun kunne turde elske ham? Hun bliver nødt til at tage et valg. Hurtigt. Inden noget går alvorligt galt. På hjemmefronten og på jurastudiet. Det er tid til at tage de store og svære voksne valg. Og det kræver en masse mod og støtte for dem nærmest på hende. Og Tucker.

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Slutspillet"

Logan og Grace ser efterhånden mindre og mindre til hinanden. De elsker stadig hinanden, men Grace har stadig nogle måneder tilbage af sin travle uddannelsestid og Logan spiller nu professionelt ishockey og er derfor sjældent hjemme. Det er noget der går dem begge voldsomt på, så Logan planlægger en tur for dem i nogle dage omkring Nytår, hvor de kun skal tænke på hinanden og bruge tid sammen. Men turen bliver ikke helt som planlagt. Et uheld er tæt på at sætte en stopper for det og panikken sætter hurtigt ind. Vil de blive fundet og reddet i tide? Eller må de få mest muligt ud af den tid de har tilbage sammen? Måske endda lave en pagt med hinanden? Var den uønsket gave de fik Juleaften skyld i deres uheld? For den "ting" har det jo med at sprede uheld og rædsel. Det kan kun gå for langsomt med at få den sendt væk igen. Videre til det næste offer.

Dean har planer om at fri til Allie, men ingen synes at det er en god idé at gøre det til deres venners bryllup. Allie er blevet en fantastisk skuespiller og han selv er nu en tilfreds træner til et pige ishockey- og -volleyballhold, så det er vel naturligt at tage det næste skridt med Allie for at gøre deres liv mere perfekt? Men han lytter til deres venner. Han vil vente til efter Tuckers og Sabrinas bryllup. Et bryllup som viser sig at være fantastisk og fuld af overraskelser og hemmeligheder. Og nu... frieriet. Men det går ikke helt som planlagt. De er ikke helt enige om hvor de står i deres liv. Det efterlader dem med sårede følelser og dårlig samvittighed. Kan de finde hinanden igen? En ubehagelig overraskelse dukker uventet op. Satans til hjemsøgte rædsel.

Tucker og Sabrina blev nødt til at vente med at tage på bryllupsrejse til efter at Sabrina blev færdig med sin jurauddannelse. Og da de nu har fundet en barnepige til deres datter, så skal de langt om længe afsted. Destinationen er en fantastisk ø med et virkelig lækkert luksushus som tilbyder alt det de har brug for. Ro, strand og masser af muligheder for at være private. Men flyrejsen er tæt på at blive katastrofal. Og da de endelig når frem så venter endnu en ubehagelig overraskelse på dem. En bryllupsgave fra deres venner. Den hjemsøgte "ting" som de alle hader så inderligt. Måske de bare skulle smide den i havet? Få det overstået og skille sig af med den med det samme? Et valg der har en masse uheld i kølvandet. Uheld som får bølgerne til at gå højt og som kan være enden på det hele. Kan de nå at redde det før det for alvor går galt? Svaret kommer fra en uventet side. Og det er ikke det eneste som desværre dukker op igen.

Hannah og Garrett er til en stor prisuddeling, da Garrett skal modtage en hæderspris for sit talent inden for professionel ishockey. Men det er ikke den eneste overraskelse som han får sig den aften. Hans far er også dukket op og det er uventet og virkelig uønsket. Og hvis ikke det var fordi Hannah vidste hvor meget Garrett hader sin far for de ting han gjorde imod ham i hans barndom, så havde hun endnu en overraskelse til ham. Men den må vente. Og vente. Og endnu engang vente. Der sker hele tiden noget som ender med at udsætte det, da Garrett ikke stopper med at få ubehagelige overraskelser fra sin forhadte far. Og hun ønsker ikke at give ham flere bekymringer. Men en dag er der ingen vej tilbage. Hun skal akut på hospitalet og derfor er hun nødt til at fortælle Garrett hvad det er hun går og holder hemmeligt. Og Garrett bliver nødt til at tage en svær beslutning med hensyn til sin far. For deres liv er nu for altid forandret. Der er forøgelse i familien og det skal fejres. Men den gave de modtager havde de ikke forventet. Eller set frem til. Slet ikke da det viser sig at det hjemsøgte rædsel er blevet fordoblet. Dobbelt op på det hele. Hvordan skal de dog klare det?

Min Goodreads rating:
★★★✩✩

Det har været skønt at blive genforenet med ishockey-gutterne og deres skønne kvinder, og denne gang er vi faktisk sprunget lidt frem i tiden. Vi møder nemlig nogle af de spillere som vi kun har hørt nævnt i "Briar U"-serien, og det synes jeg er en fin sløjfe på hele historien om gutterne på isen. Og jeg nød læsningen lige så meget som den første serie. Der er masser af hemmeligheder, tiltrækning, klasseforskelle og svære valg igen denne gang. Og masser af kæmpen for kærligheden som kræver mod fra alle sider.

Spørger I mig, så er det et must at læse både "Briar U"- og "Off-Campus"-serien. Måske endda omvendt end jeg gjorde. Jeg ville i hvert fald ønske at jeg havde fået denne først, da det ville være fedt at have fulgt den rigtige tidslinje. Men den sidste bog er den perfekte afslutning på det hele, sååå.. jah. Om ikke andet så er jeg super glad for at have fået muligheden for at læse begge serier og jeg sidder nu tilbage med et stort smil på læben. Jeg har grint, gispet og grædt i stride strømme og det betyder bare at bøgerne har ramt plet hos mig. Så de kan varmt anbefales hvis I er til historier fulde af humør, romantik, følelser og spændende karakterer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)