Endelig Oktober - Mit layout i min BuJo

I morgen går vi ind i Oktober måned, og hold da op hvor har jeg glædet mig til det. Desværre er vejret ikke helt med os (Det er stadig alt for varmt) så Efteråret lader vente på sig. Derfor har jeg valgt at gå amok med Efterårs farverne i layoutet i min Bullet Journal. Desværre er resultatet ikke helt som jeg havde ønsket det, men jeg kan godt acceptere det.

Jeg havde et par fejl hist og her som jeg dækkede med nogle klistermærker og dem valgte jeg så at bruge på de andre sider også. Det er dét jeg ikke er helt tilfreds med, men jeg ville ikke starte forfra med det hele. Så nu bliver det bare sådan her.

Jeg har også ændret lidt på selve opbygningen af mit layout, og jeg er faktisk ret godt tilfreds med det. Jeg kan godt lide det simple og symetriske der er over det, og så blev der plads til at holde styr på min "Instagram Photo Challenge" også.

Jeg er stadig ikke helt sikker på om jeg synes om at have en uge på hver side, men det gør det nemmere at stille op. Det giver selvfølgelig et par trælse huller og unødig irritation i begyndelsen og starten af de måneder der ikke har ret mange dage i ugen, men så må jeg jo bare være lidt ekstra kreativ. Som jeg har måtte gøre denne måned. Det er jo også det var planen fra nu af, så det er måske helt okay alligevel.

Der er et par ting fra dette layout jeg gerne vil genbruge i November, men indtil da så ser jeg bare frem til at komme igang med Oktober fra i morgen af. Ha' en fortsat god Lørdag alle sammen. :)

10 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det bare fint ud. Blev helt i efterårshumør bare ved at se på de flotte sider. Er vild med dit layout :D

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Sådan vil jeg gerne købe hvis den bliver mulig at eje. Super flot!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Tror ikke du finder en magen til nogle steder. :) Medmindre du selv laver den. Men mange tak. :D

   Slet
 3. Wow, jeg elsker dit kalender! Hold da op, hvor er det flot :)

  http://kaffeogkjoler.dk/

  SvarSlet
 4. Jeg har også glædet mig til Oktober så jeg kan hive alle mine efterårs ting frem til min kalender!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg troede jeg havde flere ting liggende, men må have brugt dem sidste år. Derfor blev det en blanding af tegninger og klistermærker her. :P

   Slet
 5. Hvor er det hele bare flot tegnet! :) Det er virkelig hyggeligt at se på :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)