Første gang der prøves Amerikansk Halloween Slik

Jeg har i en del år nu gerne ville prøve noget Amerikansk Halloween slik. Jeg ser altid folk poste billeder og videoer af det og det har altså gjort mig voldsomt nysgerrig. Derfor gik jagten ind på at finde noget i år. Jeg ville helst finde en sælger indenfor EU, og var faktisk så heldig at Ikiosk.dk i år ville få en masse af det på lager. Vi skrev lidt frem og tilbage og pludselig fik jeg besked om at de havde fået en masse på deres site. Simpelthen så sødt af dem at huske mig. Så jeg smuttede straks ind og bestilte noget hjem.

Tidligere i September måned havde jeg bestilt nogle Jelly Beans og Reese's Pieces hjem, da de havde nogle fine Efterårsfarver. Det var inden at jeg fandt ud af at de også ville få Candy Corn på lager. Så dem har jeg også i min snackskål som I ser på billederne. Og Candy Corn var det jeg søgte efter i år. Der er delte meninger om dem, men jeg ville alligevel gerne prøve dem.

Der er mange forskellige varianter når det kommer til Candy Corn, men jeg ville gerne prøve originalen. Da jeg så at de havde Autumn Mix'en valgte jeg at bestille den hjem. Den har en fin blanding - inkl. den originale Candy Corn - og så er den jo perfekt til årstiden. Derudover så ville jeg også gerne prøve M&M's variant med Candy Corn og deres Pumpkin Pie variant, så de kom også med hjem i min sidste bestilling.

Hvad angår smagen af dette Amerikanske Halloween slik så.... tja.. Det er utroligt sødt. Reese's Pieces er til dem der er meget glad for peanut butter - ikke min favorit, men et enkelt eller to stykker er okay, men så er det også nok. Candy Corn er virkelig sødt. Der er forskellig smag i de varianter der er i posen, men det er igen ikke en favorit hos mig. Det kan sagtens spises, men det er ikke noget jeg sidder og spiser meget af af gangen. Det kan hurtigt blive for meget. Men så holder det jo også længere i slikskabet. :D Jeg har i hvert fald til rigtig lang tid i det jeg har fået hjem her.
M&M's varianterne er faktisk det bedste af det hele. Der er ikke så meget Candy Corn over dem i den lille pose, men man kan godt fornemme smagen lidt, og Pumpkin Pie varianten er meget speciel. Jeg har aldrig før smagt pumpkin pie, men det er en interessant smag. Helt klart noget jeg godt kunne vænne mig til. :P

Alt i alt har det været virkelig interessant at prøve at smage Amerikansk Halloween slik. Det er lidt specielt men helt klart oplevelsen værd. Smut endelig ind på deres site og tjek "Halloween"-kategorien ud. Der er meget forskelligt så der er lidt til enhver smag.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det bare skægt; amerikanerslik lokker altid :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det gør det bare. :D Lige så snart det er noget vi ikke er vant til herhjemme så er det pludselig meget mere interessant end noget andet vi kan købe. :D

   Slet
 2. Jeg har altid gerne ville prøve Candy Corn, men har aldrig vidst hvor jeg skulle få fat på dem :-)
  - Virkelig flotte billeder, som man kommer i efterårstemning over

  Nazila // http://nouw.com/thebeautyinside

  SvarSlet
  Svar
  1. Same here... Så da Ikiosk fik dem skulle de straks købes hjem. :D
   Og mange tak. :D

   Slet
 3. Ej hvor ser det godt ud! Det må jeg prøve :D .. Tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Og det synes jeg du skulle. ;)

   Slet
 4. Det ser virkelig lækkert ud og er vild med dine billeder! <3

  SvarSlet
 5. Jeg elsker det amerikanske halloween slik. Jeg har været derovre en enkel mens det var halloween, det var så sjovt

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh.. Så må du have prøvet en masse? Det er virkelig irriterende at vi ikke rigtig kan købe noget af det herhjemme. Vi er så bagud med alt her i Danmark. Selv de mange og smukke Efterårs nips og dekorationer de har derover er jeg dem misundelig på. *Suk*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)