Instagram Photo Challenge i Oktober - Vil du være med!?

Det er efterhånden virkelig længe siden, at jeg har lavet en photo challenge, og jeg plejer jo egentlig at have dem her på bloggen, men denne gang foregår det altså på Instagram. Jeg havde egentlig planlagt at jeg igen i år ville lave #Blogtober her på bloggen, men jeg har ikke kunne finde inspiration til 31 dage, så jeg har valgt den lidt nemmere løsning denne gang - nemlig et billede om dagen på Instagram. Kunne egentlig også poste dem her på bloggen som jeg plejer, men.. ville gerne gøre det lidt anderledes i år. Så hvis ikke I allerede følger mig derinde, så smut endelig ind og gør det her.

Har du selv en profil på Instagram og du gerne vil være med i denne challenge, så skal du være mere end velkommen. Billedet herunder beskriver de forskellige dages tema og så ville det være dejligt hvis I ville bruge hashtagget #GiZmoAMHPhotoChallenge, så jeg og I selv kan følge med i hvilke billeder folk smider op. Håber virkelig der er nogle stykker der vil deltage og være med til at gøre Oktober på Instagram magisk. :D Og hvis der er stemning for det, så kan det være at jeg gentager sådan en challenge her flere gange om året. Synes selv det er super hyggeligt og jeg elsker at se andres billeder. Det er en rigtig fin måde at inspirere hinanden på.

Så hop med på bølgen! :D Jeg har også postet dette billede på Instagram og så går det ellers bare løs d. 1. Oktober.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)