Nyt i Bogreolen - "Sjælehenteren" af Katja L. Berger

Så har hun gjort det igen. :D Katja Berger er igen ude med en ny bogbaby og denne gang er det første bog i serien "Fortællinger fra Døden" som kan købes fra i dag af. Det er denne bog, "Sjælehenteren", jeg lavede makeuplook-tutorials til inspireret af hovedpersonerne - "Raven", "Zeph" og "Døden". Jeg har været super spændt på at modtage denne bog og jeg glæder mig meget til at komme igang med at læse den. Skal jo se om mine looks rammer hovedpersonerne nogenlunde. ;)

Jeg elsker det design hun endte ud med på coveret og så er det jo de perfekte farver til årstiden. Min favoritårstid. Efteråret. Åhhhh den skal så meget nydes snart. Og så er jeg spændt på at se hvor meget hun har udviklet sig som forfatter siden sin første bog, "De 7 Synder". Jeg er så beæret over at få lov til at følge dit forfatterskab Katja og jeg er simpelthen så stolt af dig. Og vi skal nok finde på noget lige så kreativt til bind 2 som til det første her. Jeg er klar når det er.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)