Jeg er typen som......

● Hvis jeg ser eller hører andre kunder i butikken lede efter en vare eller ikke får svar på deres spørgsmål, springer jeg til for at hjælpe, hvis jeg selv ved hvor det ligger eller kender svaret. Det er ofte ved stregkode-maskinen folk spørger om hjælp. Og ved kassen kan jeg også finde på at give en hånd med uden de beder om hjælp. Jeg er bare typen der tænker på andre før jeg tænker på mig selv. Jeg er en pleaser og det har både negative og dårlige sider. Men det varmer når jeg ser folk smile som tak for hjælpen.

● Jeg har en meget lys og feminin side, som egentlig kun kommer til kende i mit hjem og min makeup, men jeg har også en meget mørk og goth-agtig side, som egentlig sjældent kommer frem. Da jeg var yngre var det tydeligere, men jeg indeholder stadig den mørke side, og jeg elsker det. Havde jeg råd, havde jeg nok langt mere tøj og accessories i den stil. Elsker det uhyggelige og mysiske.

● Jeg går konstant og hele tiden og smadrer ben, knæ, fødder, arme, hænder, skuldre og bryst (Ja.. bryst) ind i ting. Døre, borde, stole, karme... hvad som helst. Om det er motorikken der ikke er helt i orden eller om jeg bare er super uheldig - I don't know. Men jeg har generelt bare mange blå mærker og ømme legemsdele. *Hahahaha*

● Jeg er virkelig introvert. Som i ret voldsomt til tider. Jeg kan sagtens gå i flere dage/uger uden at have nogen reel kontakt til folk. Fordi sådan har jeg det bedst. Det er ikke sundt, så selvfølgelig gør jeg hvad jeg kan for også at ses med nogen en gang imellem, men hold da op hvor trækker det på energien. Jeg prøver at blive bedre og forsøge at blive mere ekstrovert, men det har ikke rykket sig i den retning endnu. Men jeg prøver. For folk har en tendens til at se negativt på folk der er meget introvert og det irriterer mig grænseløst. Så min stædighed gør at jeg gerne vil prøve at ændre det en smule. Og ja det har konsekvenser, for jeg synker dybt hver gang jeg har presset mig selv, men.. jeg prøver i det mindste. Right?!

● Jeg er perfektionist. Og det gør også at jeg planlægger ting lang tid forud. Det hele skal være i orden og det skal leve op til mine egne forventninger og krav. Og det gælder ALT! Om det er de kreative ting jeg laver, planer jeg har ude i fremtiden, billeder der skal tages til bloggen, indlæg der brainstormes. Alt planlægges og forberedes til mindste detalje. Det er dog ikke alle indlæg på bloggen der er på den måde, men hvis jeg har sat mig for at noget skal skrives til næste uge fx. så kan jeg godt lidt at få skrevet noget af teksten på forhånd, få ordnet billederne på dage hvor lyset er perfekt osv osv osv..

● Jeg har virkelig svært ved at tage imod kritik og ros. Jeg er en meget følelsesladet person og jeg har svært ved at vise følelser overfor andre personer. Og hvis det endelig sker, så får jeg det faktisk ret fysisk dårligt med mig selv. Jeg bliver flov og har virkelig lyst til at krave mig dybt ned et sted. Kritik er jeg dog blevet bedre til, men hvis det er meget personlig og unødvendig kritik så tager jeg det ret dybt ind og bliver virkelig såret. Det gør at min aggression bevæger på sig og jeg bliver ked af det og ..... lidt hævngerrig? Måske ikke det rigtige ord, men jeg får lyst til at stikke igen. Og er det ros så har jeg svært ved at tage det til mig. Sige tak og nyde det. For jeg har svært ved at se mig værdig til det.

2 kommentarer:

  1. Åh, blå mærker og særligt brand/snit-sår på håndfladerne ender jeg ofte med - arbejder på bosted og skal tit jonglere mange opgaver på en gang og render frem og tilbage - det kombineret med klodsethed afføder rigeligt af den slags :p

    - A

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)