Bogbunken til Read-A-Thon

Så er det snart ved at være tid til at afholde Read-A-Thon igen - det ligger faktisk allerede d. 21 Oktober, så det er lige om lidt! Derfor er det også passende at jeg allerede nu starter forberedelserne til den weekend. Det første der skal gøres klar er bogbunken.

Jeg plejer nu ellers ikke at nå at læse ret meget (Måske én bog hvis jeg er heldig), men jeg synes det er rart at have lidt forskelligt at vælge imellem. Sidste år var det meget forskellige genre jeg havde valgt at ligge frem, men denne gang har jeg valgt at holde mig til en genre. Vi er jo i Oktober - dvs. Halloween måneden - så det kunne ikke være mere oplagt end at vælge nogle thriller-bøger. Så det er hvad jeg har fundet frem denne gang. Jeg ved godt at jeg langt fra når dem alle. Jeg bliver også nødt til at være lidt realistisk. Men tænker disse bliver en ret let læsning. Jeg læser ikke specielt hurtigt, og jeg er en af dem der læser en bog fra start til slut og som ikke har 5-10 bøger liggende som jeg ikke har læst færdigt og derved kan "læse mange" på de 24 timer. Så realistisk bliver det kun 1-2 bøger alt efter tykkelsen på dem. Og jeg elsker jo tykke bøger, så det ender ofte med at blive sådan en jeg går i krig med. Men denne gang har jeg valgt at ligge disse bøger frem til Read-A-Thon og de er som sagt forholdsvis let læsning. Og perfekt til årstiden.

De første to bøger er begge af Annika Von Holt. Jeg har haft disse stående på boghylden i et par år efterhånden men har bare aldrig fået dem læst. Den ene hedder "Nattetimen" og den anden "Hjemsøgt". Der er meget forskellige anmeldelser af dem, men tænker lidt at de er et must at have læst. Så de bliver lagt frem hvis jeg skulle få lyst til at læse dem.

Derudover har jeg også smidt "Tre Hekse på spil" af Kate Gilmore i puljen. Jeg kender ikke ret meget til denne, men den skulle både være morsom og lidt uhyggelig. Såå... den skal selvfølgelig også have en chance. Jeg fandt for den pga. titlen dengang jeg købte den - for en del år siden - så nu må vi se hvordan den er. :D

Sidst men ikke mindst, så har jeg valgt at smide en Halloween-agtig bog med i puljen også. Jeg stødte på denne bog på eBay og opdagede at det er en sæson-bog fra Jackson Sharp. Der er nemlig også en Jule bog som jeg købte med hjem. Det er bøger i thriller-genren og det er jo som sagt perfekt til årstiden. :D Jeg er ret sikker på at det i hvert fald bliver denne jeg skal hygge mig med om aftenen til Read-A-Thon. Måske bliver det endda den første jeg går igang med og så må vi se hvor meget mere jeg når. Jeg er spændt på hvordan den er.

Så nu er bogbunken klar. Nu skal jeg igang med at planlægge snacks, drikkelse og mad til den weekend. Ender nok med lige at komme med endnu et lille update-indlæg inden Read-A-Thon går igang. Og de 24 timer vil jeg jo forhåbentlig - som jeg plejer - have et indlæg her på bloggen til som jeg løbende kommer til at opdatere. Tiden må vise hvad jeg er i humør til.

Hvilke bøger har I planer om at tage frem? Hvis I altså deltager selvfølgelig. ;)

5 kommentarer:

 1. Der er et par af bøgerne jeg kender.. haha :D
  jeg mindes af Hjemsøgt er en super god bog..

  Glæder mig til Readathon... :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe*
   Jeg glæder mig også.. Skal SÅ meget hygge den weekend. Især fordi Mandagen bliver noget værre bæ... /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)