Når ens Power Bank pludselig også er lækker at se på!

*Reklame* - Produktet er venligst tilsendt af Bomo.dk til anmeldelse.
Jeg har længe savlet over denne "sten" powerbank som mange bloggere efterhånden har. Eller jeg ved ikke om det er mange, men jeg ser i hvert fald en del poste billeder af den på de sociale medier. Derfor blev jeg også rigtig glad da Bomo.dk ville sende mig en i en valgfri farve. Man kan få den i mørkeblå og grå også, men jeg var mest til den i beige. Den grå kunne selvfølgelig også gå, men jeg er jo typen der gerne vil have at selv mine gadgets passer ind i min indretning og stil.

Jeg har en powerbank der fast ligger i min taske, men jeg mangler lidt en herhjemme også. Jo jeg kunne sagtens lade mobilen op med den originale oplader i stikkontakten, men nogle gange vil jeg gerne have mulighed for at tage mobilen med mig hvis jeg skal ind i et andet rum. Derfor ville en ekstra powerbank være fantastisk. Og denne er simpelthen så lækker at se på, så den ville jeg ikke have noget imod at have liggende fremme. Og den er tilmed smuk på billeder, så I vil nok se den dukke op på mine billeder flere gange fremover også.

Det smarte ved denne er - udover det lækre udseende - at man tydeligt kan se hvor meget strøm der er på den via de små lamper på forsiden. Alt efter størrelsen på ens mobilbatteri så kan den oplade mobilen 2-4 gange ca. Det er i hvert fald min erfaring med powerbanks på denne størrelse og med mit forbrug. (Denne er på 10000 mah) Andre mobiler med mindre batterier kan selvfølgelig blive opladet flere gange. Og denne kan tilmed oplade to mobiler på én gang da den har to USB indgange. Dét er altså en lækker detalje hvis jeg selv skal sige det.

Endnu en gang mange tak til Bomo.dk. Jeg har fået et lille gavekort med på 16%, men jeg tror det er en kode der kun virker én gang, så det er "først til mølle" hvis der skulle være én der kan bruge den. Den gælder kun i 7 dage (fra hvornår ved jeg ikke) så skynd jer. ;) Koden er dg739vf5wq.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)