En stormfuld weekend som dogsitter

Altså nu er weekenden ikke helt ovre endnu og jeg er stadig ude hos de gamle for at kigge efter hundene. De gamle er/har været ude og svinge træbenene så jeg måtte lige rykke mine teltpæle herned for en weekend. Jeg bryder mig egentlig ikke rigtig om ikke at sove i min egen seng og vågne op uden min lille uldtot derhjemme, men når det kun handler om en enkelt overnatning kan jeg godt bide det i mig. Jeg kommer jo hjem til ham igen senere i dag, og hundene og jeg har også hygget. Så det er gået helt smertefrit.

Jeg er dog spændt på at komme hjem og se om alle mine vinduer er intakte og for at se om Prinsen har smadret lejligheden i protest over at jeg ikke kom hjem igen. *Hehe* Og tro mig. Det kan han sagtens finde på. Samtlige køkkenskabe er nok åbne og indholdet i nogle af dem er nok spredt rundt på køkkengulvet. Og så er jeg spændt på at se hvordan stuen ser ud. Den lille tyran. :) Håber dog at han har opført sig ordentligt eller har begrænset sine tornadoer. :P

Stormen i nat har jeg faktisk ikke rigtig lagt mærke til imens jeg har været herude. Jo jeg kunne høre den, men det var ingenting i forhold til det jeg plejer at opleve derhjemme når vejret raser sådan. Derhjemme lyder det jo som om jeg ingen ruder har i mine vinduer når det er. Og det føles egentlig også sådan fordi stort set ingen af vinduerne og altandør er tætte. Såå.. Jeg har kunne sove fra det imens jeg har været her. Men varmen under dynen har næsten været uudholdelig. Fatter ikke hvordan de gamle kan sove med to varmeovns-hunde under dynen. Puuuuha. *Haha* Jeg måtte lette dynen en masse gange for at få lidt kold luft til kroppen.

Men vi har som sagt hygget. I går fik jeg set de sidste afsnit af anden sæson af "Stranger Things" og OMG!!! Nu er der virkelig lang tid til Oktober næste år. Den serie er virkelig kommet langt ind under huden på mig. Men jeg må væbne mig med tålmodighed. Der starter jo også en virkelig spændende og - virker det som - morsom serie i slutningen af December. "Bright" hedder den, og den ser i den grad ud til at være lige noget for mig. Så den ser jeg frem til nu.

Nå.. jeg vil smutte. Der går nok ikke så længe før de gamle begynder at køre hjemad. Håber I andre har haft en god weekend indtil videre og at I har overlevet stormen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)