Månedens Favoritter - Oktober 2017

Øv.. Oktober er allerede ved at være slut og det er jeg på ingen måde klar til. Jeg elsker denne tid af året og jeg elsker denne måned. Så det er lidt vemodigt at skulle sige farvel - både til Oktober men faktisk også Efteråret. Vi gik jo over til Vintertid her i weekenden, så.. Det er jo egentlig slut for denne gang. Sørgeligt. Men! Vi går jo så Julen og Vinteren i møde og det er også noget jeg har set frem til - især når det kommer til bloggen. Har fået lavet et rigtig fint design og min Julekalender glæder jeg mig også til at afsløre for jer.

Men nu er det ikke det det skal handle om. Det skal nemlig handle om de favoritter jeg har haft denne måned, og dem vil jeg gennemgå i dagens indlæg.


Der er to TV-serier jeg har været specielt glad for denne måned. Den ene er "Penny Dreadful" og den anden er "Stranger Things". Den første er der desværre kun tre sæsoner af og der kommer ikke flere. Øv! For den har jeg virkelig nydt at bruge min tid på. "Stranger Things" er en serie der er kommet helt ind under huden på mig. Den falder ikke i alles smag, men jeg kan godt lide mystikken, det "gamle" touch den har og generelt bare plottet. Ja tak! Og de har indtil videre lovet os 4 sæsoner i alt. Dvs. vi stadig har to til gode, men av det er svært at skulle vente et helt år på den næste. Men ja.. To serier jeg virkelig har nydt denne måned.

Jeg har også fået læst en del bøger denne måned, og der er især tre af dem som jeg har nydt ekstra meget. Min to første Nora Roberts bøger jeg nogensinde har læst foreksempel. "Vidnet" og "Løgneren"... Hold da op! Jeg er blevet stor fan af den forfatter, og jeg glæder mig til at komme igang med "Besat" i næste måned.
Derudover har jeg også været rigtig glad for "Trick or Treat" af Jackson Sharp. Den bog overraskede mig ekstremt positivt. Den indeholdt masser af gys, overraskelser og en ganske uventet men super fed slutning. Ser frem til at komme igang med hans Jule-thriller i December måned. :)

I Sommers købte jeg et ekstra sæt af Maple Remedy Shampoo og Balsam fra Garnier Respons - som jeg så tog frem denne måned, da duften er meget Efterår. Og mit hår bliver bare så lækkert. Så beslutningen om at købe et ekstra sæt var perfekt.

Når nu vi allerede har fat i noget der dufter godt, så elsker jeg virkelig også de voks-plader fra Duftverket.dk jeg fik hjem denne måned. Det er især duftene "Bonfired Marshmallow" og "Vanilla Pumpkin Latte" jeg har nydt denne måned. Dem kan jeg varmt anbefale jer at prøve. Og selvfølgelig også en masse af de andre. Har endnu ikke prøvet en duft jeg ikke har kunne lide.

Jeg har langt om længe også fået fat i nogle striktrøjer som ikke er "Julet". Jeg elsker at disse fra Junarose har bell-ærmer og har lidt et "hekset" udtryk i kanterne og formen af dem. Jeg ville ønske de kunne fås i flere farver, men den grønne og sorte her er nu ganske perfekt til mig. :) Elsker dem!

Sidst men ikke mindst så er der de lækre "Vanilla Pumpkins" produkter fra The Body Shop som de kom ud med denne måned. Hold nu op hvor jeg elsker dem. Normalt er jeg ikke til den søde duft af vanilje, men der er et eller andet over denne variant som bare er.... lækker! Jeg er overbevist om at det er den krydret duft af græskar der gør at jeg er faldet så meget for dem.

Så det var mine månedens favoritter. :) Hvad har I især været glad for i Oktober?

2 kommentarer:

  1. Har lige læst besat elsker den ☺️ Læser vidnet nu☺️ Gid jeg havde dem i fysik form 🙃

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg skal igang med "Besat" som den næste bog. Glæder mig. :D Jeg kan kun læse fysiske bøger. Det der med at sidde og glo ned på en lille skærm er bare ikke mig. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)